ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Ο 19χρονος Νικόλας χρειάζεται τη βοήθεια μας- Απαιτείται ένα τεράστιο ποσό για τη θεραπεία του- «Όλα ξεκίνησαν από ένα πονοκέφαλο»

ΚΥΠΡΟΣ: Ο 19χρονος Νικόλας χρειάζεται τη βοήθεια μας- Απαιτείται ένα τεράστιο ποσό για τη θεραπεία του- «Όλα ξεκίνησαν από ένα πονοκέφαλο»

Ένα 19χρονο παλληκάρι, σε τόσο νεαρή ηλικία βρέθηκε να παλεύει με μια ασθένεια που δεν είναι όμως ανίκητη. Ο Νικόλας θα δώσει τη μάχη του, φτάνει όλοι εμείς να είμαστε στο πλευρό του, τόσο ηθικά, όσο και οικονομικά, καθώς το ποσό που απαιτείται για τη θεραπεία του είναι τεράστιο.

Πρόκειται για τον Νικόλα Θεολόγου, ο οποίος εδώ και δύο μήνες διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και πρέπει άμεσα να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο θεραπείας στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την οικογένεια το ταξίδι και η νοσηλεία του 19χρονου αναμένεται να κοστίσει 750.000 χιλιάδες ευρώ.

Η οικογένεια έχει εξασφαλίσει άδεια για έρανο, έχει ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός ενώ κυκλοφορούν και κουπόνια εισφοράς.

Όπως πληροφορούμαστε το ποσοστό  που μπορεί να καλύψει το Υπουργείο Υγείας είναι πολύ μικρό (μόλις 25.000) ως εκ τούτου, ότι μπορεί να προσφέρει ο καθένας μας, θα συμβάλει ώστε ο νεαρός να φύγει το συντομότερο για τις ΗΠΑ, ώστε να λάβει την απαιτούμενη θεραπεία.

Σε επικοινωνία μας με τον πατέρα του 19χρονου, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας πως όλα ξεκίνησαν από ένα επίμονο πονοκέφαλο που είχε ο νεαρός, με το MRI (μαγνητική τομογραφία) να δείχνει όγκο στον εγκέφαλο.

«Ήδη βρισκόμαστε στην περίοδο μιας θεραπείας στο Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου, η οποία ολοκληρώνεται σε τρεις βδομάδες και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το εξιδεικευμένο κέντρο στη Βοστώνη ώστε ο Νικόλας να λάβει τη φαρμακευτική αγωγή που χρειάζεται» ήταν τα λόγια του Σάββα Θεολόγου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top