Γ΄ Κατηγορία: Ανακοίνωσε υπηρεσιακό προπονητή και χάνει δύο παίκτες με σοβαρούς τραυματισμούς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γ΄ Κατηγορία: Ανακοίνωσε υπηρεσιακό προπονητή και χάνει δύο παίκτες με σοβαρούς τραυματισμούς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διπλή ανακοίνωση από την ΜΕΑΠ:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει ότι για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, χρέη υπηρεσιακού προπονητή έχει αναλάβει ο Χρίστος Δημητρίου, προπονητής της ομάδας νέων του σωματείου μας.

Ευχαριστούμε τον Χρίστο για την προθυμία που επέδειξε να βοηθήσει το σωματείο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και του ευχόμαστε νικηφόρο ξεκίνημα».

«Εγχειρίστηκε με επιτυχία σήμερα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Danny Dimitrov.

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος μας κ. Μιχάλης Μιχαήλ με τον ποδοσφαιριστή μας Κωσταντίνο Τριλλίδη, ο οποίος περιμένει τη δική του σειρά να χειρουργηθεί, αφού δυστυχώς τα ιατρικά νέα δεν ήταν καλά ούτε για τον Κωνσταντίνο.

Θέλουμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στους δύο άτυχους ποδοσφαιριστές μας και να επιστρέψουν σιδερένιοι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.