ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΥΛΟ και ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού!

ΞΥΛΟ και ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού!

 

Πολύ σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Ζωγράφου (αλλά και στα γύρω στενά), όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 100-150 οπαδοί του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν στην γύρω περιοχή με αφορμή τον αγώνα βόλεϊ γυναικών ανάμεσα σε Ηλυσιακό και Ολυμπιακό επιχείρησαν να επιτεθούν στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στου Ζωγράφου, ο οποίος ήταν ανοιχτός και είχε μέσα αρκετό κόσμο.

Όπως φαίνεται από τις πρώτες πληροφορίες, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν ενημέρωση για τις προθέσεις που υπήρχαν και αυτό που ακολούθησε ήταν οδομαχίες σε όλα τα γύρω στενά. Για πολύ ώρα έπεφτε άγριο ξύλο στους δρόμους της περιοχής, πραγματικές μάχες σώμα με σώμα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων της περιοχής!

Η αστυνομική επέμβαση που έγινε λίγη ώρα μετά την μεγάλη ανάφλεξη των επεισοδίων έφερε το τέλος των επεισοδίων, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν κάποιοι τραυματίες.

Το SDNA είναι εδώ και θα σας ενημερώνει με συνεχές ρεπορτάζ για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top