ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ εγκαινίασε το γήπεδο Futsal του Δήμου Τσερίου

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ εγκαινίασε το γήπεδο Futsal του Δήμου Τσερίου

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, εγκαινίασε και παρέδωσε το Σάββατο (16/11) στους κατοίκους του Δήμου Τσερίου το γήπεδο Futsal, του οποίου την κατασκευή στήριξε οικονομικά ο Οργανισμός.

Στο χαιρετισμό του, ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού να στηρίξει οικονομικά  την προσπάθεια του Δήμου Τσερίου, αντανακλά τόσο στον αθλητικό, όσο και στον κοινωνικό τομέα, από τον σχεδιασμό του ΚΟΑ για τον κοινωνικό αθλητισμό.

Τόνισε, επίσης, τη σημαντικότητα της δημιουργίας αυτής της αθλητικής υποδομής, λέγοντας ότι «ο χώρος που εγκαινιάστηκε περιλαμβάνει γήπεδο Futsal το οποίο θα βοηθήσει τους νέους και τις νέες της περιοχής να βρουν διέξοδο στην άθληση για ένα υγιή τρόπο ζωής».

Ο Δήμαρχος Τσερίου, Σταύρος Μιχαήλ, από την πλευρά του ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για την τεράστια συμβολή του να εγκριθεί και να κατασκευασθεί αυτός ο αθλητικός χώρος, ο οποίος είναι στη διάθεση των νέων του Δήμου για άθληση.

Μετά την τέλεση των εγκαινίων ομάδες από το Α’ Δημοτικό και το σωματείο Αναγέννηση Τσερίου έδωσαν αγώνα futsal.

Στην τελετή των εγκαινίων εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστη και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δώρα Κυριάκου και λειτουργοί του Οργανισμού.

Παρευρέθηκε, επίσης, η Δήμαρχος Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα, καθώς Δημοτικοί Σύμβουλοι και παράγοντες του Δήμου Τσερίου.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top