ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πάρτι» πρόκρισης για Ισπανία και Σουηδία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

«Πάρτι» πρόκρισης για Ισπανία και Σουηδία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον 6ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020 η Ισπανία και η Σουηδία, που φιλοδώρησαν Ρουμανία και Νησιά Φερόε με πέντε και τρία γκολ αντίστοιχα.

Στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης η Ισπανία… γιόρτασε την πρωτιά του 6ου ομίλου με «τεσσάρα» απέναντι στη Ρουμανία, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ζεράρ Μορένο που σημείωσε δύο γκολ, με τους «Φούριας Ρόχας» να καθαρίζουν το ματς από το ημίχρονο.

Στην Στοκχόλμη, η Σουηδία γιόρτασε με την σειρά της την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020, επικρατώντας των Νήσων Φερόε με 3-0, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στον 6ο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μάλτα έβαλε… δύσκολα στην Νορβηγία, με τον Σόρλοθ να «λυτρώνει» τους Νορβηγούς σημειώνοντας το τελικό 1-2 και στέλνοντας την ομάδα του στην… τιμητική τρίτη θέση.

Τα αποτελέσματα

Ισπανία – Ρουμανία 5-0 (8′ Ρουίζ, 33′ Μορένο, 43′ Μορένο, 45′ Ρους αυτ., 90′ Ογιαρθάμπαλ)

Ισπανία: Κέπα, Καρβαχάλ, Μαρτίνεζ, Μπουσκέτς, Σαούλ, Ράμος (63′ Αλμπιόλ), Ρουίζ, Γκαγιά, Μορένο (57′ Ογιαρθάμπαλ), Καθόρλα (68′ Αλκάθερ), Μοράτα.

Ρουμανία: Ταταρουσάνου, Μπένζαρ, Τόσκα, Ρους, Νεντελτσεάρου, Στάντσιου, Πούσκας, Χάτζι (73′ Νίστορ), Μπαλούτα, Μαρίν (65′ Τσιλσαντάου), Κομάν (56′ Μιτρίτα).

Σουηδία – Νησιά Φερόε 3-0 (29′ Άντερσον, 72′ Σβάνμπεργκ, 80′ Γκουιντέτι)

Σουηδία: Νόρντφελτν, Ντάνιελσον, Χελάντερ, Σβάνμπεργκ, Τάνκοβιτς, Γκαγκλιόλο, Γιάνσον, Άντερσον (65′ Γκουιντέτι), Όλσον, Σέμα (65′ Κουλουσέφκσι), Ίσακ.

Νησιά Φερόε: Νίλσεν, Ντάβιντσεν, Γκρέγκερσεν, Βάντσνταλ, Χέντρικσον, Ρόλαντσον, Βαντχαμάρ, Όλσεν (74′ Γιόχανσεν), Μπάλντβινσον, Έντμουντσον (89′ Φρεντέρικσμπεργκ), Μπιάρταλιντ (46′ Μπαρταλστόβο).

Μάλτα – Νορβηγία 1-2 (Φενέχ 40′ – Κίνγκ 7′, 62′ Σόρλοθ)

Μάλτα: Μπονέλο, Μποργκ, Αγκιούς, Μποργκ (74′ Απάπ), Φενέχ, Μισφούντ, Ενβόκο, Μουσκάτ (70 Μούσκατ Ρ.), Βέλα (60′ Εφιόνγκ), Ζεράφα, Μουσκάτ Ζ.

Νορβηγία: Νίλαντ, Αγιέρ, Ρεγκίνιουσεν, Κίνγκ (89′ Ούλβεσταντ), Φόσουμ, Σόρλοθ, Μπέργκε, Σβένσον (65′ Ελγιουνούσι), Μέλινγκ, Χένρικσεν, Ντέλι (46′ Ελαμπντελαουί).

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Ισπανία 26

Σουηδία 21

Νορβηγία 17

Ρουμανία 14

Νησιά Φερόε 3

Μάλτα 3

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top