ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το είχε κάνει ο Πέτεφ, θέλει να το κάνει και ο Μπεργκ… 21 μήνες μετά!

Το είχε κάνει ο Πέτεφ, θέλει να το κάνει και ο Μπεργκ… 21 μήνες μετά!

Από τον καιρό του… Πέτεφ και τον Φεβρουάριο του 2018 έχει να πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα η Ομόνοια και κόντρα στην πάντα επικίνδυνη ΕΝΠ θα έχει την ευκαιρία να το κάνει μετά από 21 (!) μήνες.

Η Ομόνοια τότε είχε ανακοινώσει την πρόσληψη του Ιβάιλο Πέτεφ στις 14 Δεκεμβρίου του 2017 και ακολούθησε η ισοπαλία με Εθνικό στο Δασάκι (2-2) όμως η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή.

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες με Πάφο, Αλκή, Ολυμπιακό και Ερμή, ήττα από τον Απόλλωνα και μετά άλλες τέσσερις συνεχόμενες νίκες με ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Άρη! Ουσιαστικά ο Πέτεφ στα πρώτα 10 ματς στον πάγκο της Ομόνοιας είχε 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα!

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα γνωστά γεγονότα με Πέτεφ και τους τρεις Πορτογάλους Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες, η Ομόνοια πήγαινε από ήττα σε ήττα και ο Βούλγαρος κόουτς αποχώρησε επεισοδιακά με τις δύο πλευρές να οδηγούνται στα δικαστήρια.

Όπως και να έχει η τελευταία φορά που η Ομόνοια πέτυχε τρεις σερί νίκες ήταν στις 7 Φεβρουαρίου 2018 μετά την νίκη της με 2-1 στο Παπαδόπουλος επί της Ανόρθωσης και το σερί της σταμάτησε στις 4 συνεχόμενες στις 10 Φεβρουαρίου μετά την νίκη με 3-0 επί του Άρη.

Έκτοτε πέρασαν 21 ολόκληροι μήνες και το τριφύλλι δεν κατάφερε ξανά να κάνει σερί με πάνω από δύο συνεχόμενες νίκες. Ευκαιρία για τον Μπεργκ να κολλήσει τρίτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στην ΕΝΠ και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο αιώνιο ντέρμπι. Εκεί όπου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θα έχει το δυσκολότερο έργο αφού από το 2013 και μετά οι πράσινοι δεν έχουν γευτεί την νίκη…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top