ΑΠΟΕΛ: «Κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ομίλου»

ΑΠΟΕΛ: «Κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ομίλου»

Aνακοίνωση εξέδωσε ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι του FIBA Europe Cup κόντρα στην Βέντσπιλς.

Αναλυτικά:

«Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι στους ομίλους του FIBA Europe Cup θα δώσει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ που θα φιλοξενηθεί από τη Λετονική Ventspils για την 5η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube.

Ο αγώνας απέναντι στην πρωτοπόρο, αήττητη και καλύτερη ομάδα του ομίλου, είναι εξαιρετικά δύσκολος, ωστόσο οι γαλαζοκίτρινοι αισιοδοξούν ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν τις λίγες πιθανότητες τους.

Η νίκη επί της ΑΕΛ, στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος στο ντεμπούτο του Νικόλα Παπαδόπουλου στον πάγκο, ανέβασε τη ψυχολογία της ομάδας και ενδεχομένως θα τη βοηθήσει στη συνέχεια.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE