ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα χρειάστηκε… αλλά τα κατάφερε η Νέα Σαλαμίνα

Τα χρειάστηκε… αλλά τα κατάφερε η Νέα Σαλαμίνα

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π.- NPapas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 0-3 (23-25, 22-25, 16-25)

Ο τίτλος του κειμένου αποτυπώνει τα όσα εξελίχθησαν στο Γήπεδο Παραλιμνίου μεταξύ Yπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. και NPapas Group Νέα Σαλαμίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 0-3 και βρίσκονται σε αστερισμό τετράδας τους «βυσσινί» που πλην του τρίτου σετ ήταν ισοδύναμοι δείχνοντας ότι με τον Νίκο Ρουμελιώτη άλλαξαν παραστάσεις. Ο αγώνας στο Παραλίμνι είχε διάρκεια 80’

Η Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. άρχισε πολύ καλά τον αγώνα και είχε μικρό προβάδισμα μέχρι τριών πόντων 15-12. Η NPapas Group Νέα Σαλαμίνα με ανατροπή κέρδισε το σετ με 23-25 σε 26’ και προηγήθηκε 0-1 σετ.

Οι «βυσσινί» δεν πτοήθηκαν από τον τρόπο που έχασαν το πρώτο σετ και έδειξαν να κυριαρχούν στο δεύτερο 14-09. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως έκαναν ένα σερί 03- 07 και μείωσαν στον πόντο 17-16. Η NPapas Group Nέα Σαλαμίνα είχε εκ νέου λύσεις και προηγήθηκε με τρεις πόντους 19-22 για να κερδίσει τελικά το σετ 22-25 και σε 28’ να διαμορφώσει το 0-2 στο Παραλίμνι.

Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. και N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα συνέχισαν να προσφέρουν πολύ ωραίες στιγμές και στο τρίτο σετ. Μετά το αρχικό 05-05 η ομάδα του Culiberti προηγήθηκε με «βραχεία κεφαλή» 07-08. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σταθερά το προβάδισμα 13-16. Στη συνέχεια η NPapas Group Νέα Σαλαμίνα έκανε ο,τι ήθελε και με σερί 03-09 κέρδισε σε 25’ το σετ με 16-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π.(Ν. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ): CubriloDusanNascimento, Πέτρου, Milkov, Παπανδρέου – Λίμπερο: Ελευθερίου. – Αλλαγές: Παπέττας, Στέκας.

NPapas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(TGULIBERTI): GuzmanAXρυσοστόμου, Brook, Σιαπάνης, DulchevZηκάκης – Λίμπερο: Αντωνίου.

Δαιτητές: A. Κωνσταντινίδης – Κ. Κογιώνης

Επόπτες: A. Ζορλής – Π. Σαράντης

Σημειωτές: Π. Θεοδώρου – Μ. Καραγιάννη

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top