ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Πέφτει και άλλο η θερμοκρασία – Ισχυροί άνεμοι καταιγίδες στο μενού της πρόγνωσης

Τμ. Μετεωρολογίας: Πέφτει και άλλο η θερμοκρασία – Ισχυροί άνεμοι καταιγίδες στο μενού της πρόγνωσης

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται παροδικά την Κυριακή.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου δεν αποκλείεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή 28/11, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως  βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο 30/11 περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές,

Την Κυριακή 01/12  αναμένονται  μεμονωμένες καταιγίδες και  το απόγευμα και το βράδυ.  Η Θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα 02/12 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η Θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top