ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία αναζητά δύο πρόσωπα για διάρρηξη και επίθεση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία αναζητά δύο πρόσωπα για διάρρηξη και επίθεση  – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία, αναζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό, δύο προσώπων, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκαν και εκκρεμούν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, ληστείας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2019, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Πρόκειται για τον AMBELYAN ARTAK, 47 ετών από την Αρμενία και τον HAMBARYAN GAGIK, 49 ετών, επίσης από την Αρμενία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τoυς, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.