ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Εναλλασσόμενη υπεροχή, κλασικές ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά… ΜΗΔΕΝ!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Εναλλασσόμενη υπεροχή, κλασικές ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά… ΜΗΔΕΝ!

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Μακάρειο», στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΕΝΠ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την κατοχή μπάλας στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως πρώτη μεγάλη φάση ήταν για λογαριασμό της ΕΝΠ μόλις στο 6΄, όταν ο Αμπαρτζουμιάν με σουτ, «σημάδεψε» το δοκάρι!

Ευκαιρία πάντως είχαν και οι γηπεδούχοι στο 2΄ με τον Αγιτέ, η κεφαλιά του οποίου κατέληξε άουτ.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η Ένωση ισορρόπησε και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως μετά το 20΄ οι «βυσσινί ανέβασαν στροφές και έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Κυριάκου (22΄) και Ουντόζι (δοκάρι στο 24΄με σουτ) για να ανοίξουν το σκορ!

 

Το κείμενο ανανεώνεται…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE