«Πέναλτι δεν ήταν… Στην Κύπρο όποτε πέφτει κάποιος παίρνει φάουλ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Πέναλτι δεν ήταν… Στην Κύπρο όποτε πέφτει κάποιος παίρνει φάουλ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

O πρόεδρος της ΕΝΠ, Γιώργος Τσόκος, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζει τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η δημοσίευση του:

«Winning is not for everybody, not everybody can change things (η νίκη δεν είναι για όλους, όλοι δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα). Ο Ολυμπιακός θα πάει μακρυά στο κύπελλο, η ΕΝΠ θα αποκλειστεί από τον πρώτο ή δεύτερο γύρο φέτος, δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, ήμασταν χάλια,παρά τις ξεκάθαρες ευκαιρίες και το clean sheet. Να είμαστε λίγο σοβαροί πέναλτι δεν ήταν, να δούμε λίγο στην Κύπρο που όποτε πέφτει κάποιος και φωνάξει παίρνει φάουλ, κάθε 2 φάσεις 1 φάουλ,σπάζει ο ρυθμός, στην Ευρώπη και στην Εθνική δεν τα δίνουν και στην αντεπίθεση τρώμε γκολ και ψάχνουμε προκρίσεις.Το 100% θα μας στοιχίσει καμιά 200.000 ευρώ έξτρα, σου υπόσχομαι Θεέ μου, δεν θα ξανακάνουμε εκπτώσεις. Έχουμε απέναντι μας τον καλύτερο Κύπριο προπονητή όλων των εποχών και τον μεγαλύτερο Κύπριο μάνατζερ όλων των εποχών αλλά στην ΕΝΠ έχουμε Black Friday κάθε μέρα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE