ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εγκωμίτης: «Κουραστήκαμε να ακούμε καλά λόγια και να μην παίρνουμε βαθμούς»

Εγκωμίτης: «Κουραστήκαμε να ακούμε καλά λόγια και να μην παίρνουμε βαθμούς»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Δασάκι, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό και την ΑΕΛ, ο προπονητής της Αχνιώτικης ομάδας, Γιώτης Εγκωμίτης.

Αναλυτικά:

«Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο, ότι η ΑΕΛ έλεγξε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χωρίς να μας δημιουργήσει προβλήματα.

Εμείς προσπαθήσαμε να σκοράρουμε στην κόντρα, αλλά στη μοναδική φάση που έκανε η ΑΕΛ σκόραρε και αυτό μας επηρέασε. Είχαμε όμως την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε πριν το ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Θα σταθώ στην προσπάθεια των παιδιών στο δεύτερο ημίχρονο. Πραγματικά δημιούργησαν πολλές φάσεις και βάλαμε αρκετή πίεση στον αντίπαλο. Είχαμε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε και τελικά χάσαμε.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών. Είναι δύσκολη η συνέχεια και μας έχουν επηρεάσει οι συνεχόμενες ήττες σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια.

Τελείωσε ο πρώτος γύρος και άσχετα αν για κάποιους φαίνεται καλή η συγκομιδή μας, μας έχουν κουράσει τα καλά λόγια για την ομάδα μας. Όταν δεν μαζεύεις βαθμούς, είναι δύσκολα και για μένα και για την ομάδα.

Θα προσπαθήσουμε μέσα από σκληρή δουλειά να επαναφέρουμε την ομάδα στο σωστό δρόμο. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξαναβρούν οι παίκτες την αυτοπεποίθηση τους.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά το πρωτάθλημα, αλλά στη συνέχεια μείναμε στάσιμοι. Αξίζαμε όμως περισσότερους βαθμούς, αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΛ και στο φίλο μου τον Ντούσαν για την πολύ καλή δουλειά που κάνει μέσα από τα δικά τους προβλήματα.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους Αντρέηδες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top