ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Oμόνοια – ΑΠΟΕΛ: «Αιώνιο» από τα παλιά!

Oμόνοια – ΑΠΟΕΛ: «Αιώνιο» από τα παλιά!

Η Ομόνοια υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (2/12 – 19:00), στο παιχνίδι που κλείνει την 11η αγωνιστική, και είναι τυπικά γηπεδούχος, σε ένα αιώνιο, που θα έχει… άρωμα από τα παλιά καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό «φεγγάρι».

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, έκανε μια νέα αρχή και πάει από το καλό στο καλύτερο, με τον κόσμο να «αγκαλιάζει» αυτή την προσπάθεια και σε κάθε παιχνίδι εντός έδρας να γεμίζει το ΓΣΠ και να δίνει άλλη δυναμική στους παίκτες της ομάδας τους. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και απέναντι στους γαλαζοκίτρινους. Όλοι στο «τριφύλλι» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία αφενός γιατί βρίσκονται στην κορυφή και φαίνεται να… αποδίδει η δουλειά που γίνεται, και αφετέρου επειδή έρχονται από το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην ΕΝΠ. Παράλληλα, έχουν κερδίσει ντέρμπι στη φετινή σεζόν, και είναι έτοιμοι να το πράξουν και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Τόμας Ντολ, έρχεται… φουριόζα, καθώς έγραψε άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της παίρνοντας την πρόκριση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι, έχουν ανοδική πορεία την τελευταία περίοδο και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο. Οι καλές εμφανίσεις, έχουν φέρει αισιοδοξία σε όλους, και πιστεύουν ότι το «αιώνιο» θα βαφτεί γαλαζοκίτρινο. Ο ΑΠΟΕΛ έχει κτίσει μια εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Ομόνοια και δεν είναι διατεθιμένο να την αφήσει να την «σπάσει». Ο Γερμανός κόουτς, είδε παίκτες – βαρόμετρα, να επιστρέφουν στις… ψηλές πτήσεις την κατάλληλη στιγμή και μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι. Ο Μούσα Τάμαρι, ο Ούρος Μάτιτς, και ο Γιώργος Μερκής, είναι ποδοσφαιριστές που έχουν άλλη δυναμική και ψυχολογία, καθώς οι εμφανίσεις τους είναι εκπληκτικές. Τέλος, οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν το τρίποντο, για να ρίξουν από την κορυφή το «τριφύλλι».

Όλα αυτά… συνηγορούν στο ότι το αιώνιο θα είναι βγαλμένο από τα παλιά, με πολλές μονομαχίες, παθός και φυσικά δεν χωρούν προβλέψεις, με τις ομάδες, αμφότερες να θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους. Μεταξύ άλλων, είναι θέμα… πρεστίζ και γοήτρου μια νίκη σε ντέρμπι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ (τυπικά γηπεδούχοι οι πράσινοι).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top