ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τώρα, τίποτα δεν τον σταματά! Τι ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ο Τόμας Ντολ

Τώρα, τίποτα δεν τον σταματά! Τι ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ο Τόμας Ντολ

Ο ΑΠΟΕΛ, είναι τυπικά φιλοξενούμενος για το «αιώνιο» ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια και πάει με τη… φόρα από την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας μια διαφορετική ψυχολογία.

Είναι γεγονός, πως τα τελευταία χρόνια, οι γαλαζοκίτρινοι έχουν πάρει… τον αέρα των πράσινων και έχουν κτίσει μια πολύ καλή παράδοση και θέλουν να συνεχίσουν αυτό το σερί.

Ο ΑΠΟΕΛ, μετά την πρόκριση αλλά και τις πολλές καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων, πάει στο ντέρμπι για ακόμα μια νίκη και θέλει να ρίξει από την κορυφή την Ομόνοια και όλοι στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο πιστεύουν ότι θα πάρουν το τρίποντο.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Τόμας Ντολ έχει να καλύψει σημαντικές απουσίες, καθώς οι Νικόλας Ιωάννου (τραυματίας), Σάββας Γκέντσογλου και Αντρέ Βιντιγκάλ (συμπλήρωσε κάρτες), είναι εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα ο Μπέλετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Βούρος, Μερκής και Σάβιτς θα είναι η τριάδα στην άμυνα, ενώ ως φουλ- μπακ θα κινούνται οι Γιάκολις (δεξιά) και Μιχαΐλοβιτς (αριστερά).

Στη μεσαία γραμμή η τριάδα θα αποτελείται από τους Σόουζα, Άλεφ και Μάτιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Τάμαρι με τον Λίνους Χαλένιους, ωστόσο και ο Αντρίγια Πάβλοβιτς έχει πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top