ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Αναμένεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού- «Ανοίγουν» οι ουρανοί το βράδυ της Τετάρτης

Τμ. Μετεωρολογίας: Αναμένεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού- «Ανοίγουν» οι ουρανοί το βράδυ της Τετάρτης

Ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει παροδικά την περιοχή, το βράδυ της Τετάρτης 4/12 και το πρωί της Πέμπτης 5/12 σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία. Το επόμενο ωστόσο δίημερο ο καιρός θα είναι αίθριος, με το τέλος όμως της βδομάδας να φέρνει ξανά βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες.

 

Το βράδυ της Τετάρτης 4/12 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κατά τόπους συννεφιασμένος, ενώ αργότερα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά σταδιακά, στα παράλια και τα ορεινά, μέτριοι, 4 μποφόρ και στα δυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη 5/12 ο καιρός θα είναι το πρωί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κατά τόπους συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Αργότερα θα καταστεί κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί μέτριοι, 4 μποφόρ και τοπικά, κυρίως στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά, ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και σταδιακά, στα ανατολικά, τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ από το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στους κλιματικούς μέσους όρους. Την Κυριακή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top