ΠΑΦΟΣ: Έκλεισαν τους δρόμους και διαμαρτύρονται – Έμειναν χωρίς νερό εδώ και 10 μέρες

ΠΑΦΟΣ: Έκλεισαν τους δρόμους και διαμαρτύρονται – Έμειναν χωρίς νερό εδώ και 10 μέρες

Δεκάδες αγανακτισμένοι κάτοικοι που διαμένουν στο συγκρότημα διαμερισμάτων Land of the Kings στην Πάφο έκλεισαν τον δρόμο της οδού Αρίσταρχου πλησίον κοντά στους τάφους των Βασιλέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί εδώ και δέκα μέρες έμειναν χωρίς νερό και έτσι αποφάσισαν να εκδηλώσουν το παράπονο τους τοποθετώντας μεγάλους κάδους σκύβαλων στο δρόμο και ζητούν άμεση αποκατάσταση.

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE