Ο κύβος ερρίφθη μετά το «ναυάγιο» με Σλούτσκι – Κλείνει Ιταλό προπονητή η ΑΕΚ!

Ο κύβος ερρίφθη μετά το «ναυάγιο» με Σλούτσκι – Κλείνει Ιταλό προπονητή η ΑΕΚ!

Ο Μάσιμο Καρέρα αναχωρεί για την Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια με την ΑΕΚ σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο Ιταλός, που έχει καθίσει στον πάγκο της Γιουβέντους ακόμα και ως πρώτος προπονητής για 4 μήνες (όταν ο Κόντε ήταν τιμωρημένος), φαίνεται πως πακετάρει για Ελλάδα και συγκεκριμένα για την Αθήνα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του expert σε τέτοια θέματα, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο 55χρονος προπονητής αναμένεται στη χώρα μας για να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με την ΑΕΚ.

Έπειτα από την αρνητική εξέλιξη με τον Λέονιντ Σλούτσκι, ο allenatore ήταν ο νέος «εκλεκτός» του Ιλια Ιβιτς και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ντι Μάρτζιο, ο πρώην τεχνικός της Σπαρτάκ Μόσχας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρωσίας, προβάρει τα Κιτρινόμαυρα της Ένωσης.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE