Όταν ο Καυκαλιάς έριχνε ΑΥΓΑ στον ΤΟΙΧΟ! Για τον «ΤΡΥΠΙΟ» Νόμο…

Όταν ο Καυκαλιάς έριχνε ΑΥΓΑ στον ΤΟΙΧΟ! Για τον «ΤΡΥΠΙΟ» Νόμο…

Όταν οι πάντες ανέμεναν συλλήψεις οπαδών της Ομόνοιας, σε σχέση με τα αντικείμενα που έπεσαν μετά το πέναλτι που έδωσε υπέρ του ΑΠΟΕΛ ο Τιμόθεος Χριστοφή, η στήλη σας είχε προειδοποιήσει. 

Ότι υπάρχει πρόβλημα με τη διαδικασία ταυτοποίησης. Kι ότι θα μείνουν εκτεθειμένοι οι αρμόδιοι φορείς.

Βασικά δεν ήταν δική μας «ανακάλυψη», αλλά του πρώην μέλους του Δ.Σ. του ΚΟΑ Μιχάλη Καυκαλιά, ο οποίος… φώναζε από το Καλοκαίρι ότι «μπάζει» ο νόμος της κάρτας οπαδού.

Ήταν σαν να έριχνε αυγά στον τοίχο ο άνθρωπος. Δεν είναι και κανένας τυχαίος, ωστόσο λίγοι τον έλαβαν υπόψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τι γράψαμε την Τετάρτη

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Σε μια εκδήλωση υψηλής πολιτικής και συμβολικής σημασίας που συνδιοργάνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας με το Invest Cyprus και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) στο Λονδίνο σήμερα, 21 Μαΐου 2025, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε το νέο Σχέδιο Δράσης για τον Επαναπατρισμό Ταλέντου, στο πλαίσιο της εθνικής πρωτοβουλίας Minds in Cyprus.

BEST OF TOTHEMAONLINE