Σε εξέλιξη η έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο για την κάρτα φιλάθλου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε εξέλιξη η έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο για την κάρτα φιλάθλου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

12:38 (06/12)- Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Σαββίδης με κύριο θέμα την κάρτα φιλάθλου και όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

Στην σύσκεψη που προγραμματίστηκε να γίνει στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (6/12) συμμετέχουν ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ενώ κλήθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αρχηγός Αστυνομίας, ο Πρόεδρος και η Γενική Διευθύντρια του Κ.Ο.Α. και η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Το ThemaSports βρίσκεται στο υπουργείο και θα παρέχει ενημέρωση για το θέμα.

Στις 12:38 κατέφθασαν οι εμπλεκόμενοι για να αρχίσει η σύσκεψη.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.