ΑΛΑΣΚΑ: 5χρονος περπάτησε ένα χιλιόμετρο κουβαλώντας τον αδερφό του στους -35 βαθμούς

ΑΛΑΣΚΑ: 5χρονος περπάτησε ένα χιλιόμετρο κουβαλώντας τον αδερφό του στους -35 βαθμούς

Ένα 5χονο παιδί έζησε μια περιπέτεια που θα τρόμαζε τον κάθε ενήλικα. Ευτύχημα είναι πως αυτή η περιπέτεια δεν κατέληξε σε τραγωδία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN.gr, ο 5χρονος μαζί με το 18 μηνών αδερφάκι του ήταν μόνοι στο σπίτι όταν κόπηκε το ρεύμα.

Τότε ο 5χρονος πήρε μια ριψοκίνδυνη απόφαση,  να βγει έξω στους -35 βαθμούς, παίρνοντας μαζί τον μικρό του αδερφό, και φορώντας μονάχα ελαφριά ρούχα, διένυσε απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου.

Η περιπέτεια των δύο παιδιών τελείωσε, όταν ο 5χρονος κατάφερε να φτάσει στο κοντινότερο σπίτι που βρήκε, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα.

Τα δύο παιδία, δέχθηκαν ιατρική περίθαλψη και φροντίδα όπου φάνηκε πως  έφεραν κάποια τραύματα από το κρύο.

Μετά από έρευνα των Αρχών, συνελήφθη μία γυναίκα, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για την μητέρα των ανήλικων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.