Back to back o Τιμούρ!

Back to back o Τιμούρ!

Με μόλις μια ψήφο διαφορά, ο Τιμούρ Κετσπάγια αναδείχθηκε winmasters Προπονητής του Μήνα για το Νοέμβριο, αφήνοντας δεύτερο τον Χένινγκ Μπεργκ. Ο Γεωργιανός είχε 35 βαθμούς, έναντι 34 του κόουτς της Ομόνοιας. Τρίτος ο Πουρσαϊτίδης με 13β, μπροστά από  τον Αυγουστή (11β).

Σημειώνεται ότι τον Μπεργκ ψήφισαν δέκα εκ των 12 συναδέλφων του και τον Κετσπάγια εννιά. Ωστόσο, ο προπονητής της Ανόρθωσης είχε πιο πολλά 5αρια (οι προπονητές δίνουν 5, 3 και 1 βαθμούς).

Ο Κετσπάγια αναδεικνύεται για δεύτερο συνεχόμενο μήνα winmasters Προπονητής του Μήνα. Κατά το Νοέμβριο η Ανόρθωση του Κετσπάγια είχε τρεις νίκες (Ολυμπιακός, Εθνικός Άχνας, ΑΕΚ) και μια ισοπαλία (Ν. Σαλαμίνα).

Είναι η πέμπτη διαδοχική χρονιά που ο Σύνδεσμος Προπονητών αναδεικνύει τον καλύτερο προπονητή του μήνα, ενώ για τρίτη συνεχή χρονιά ανάδοχος χορηγός του Επάθλου είναι η winmasters.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE