ΑΘΛΗΤΙΚΑ

MVP ο Βιντιγκάλ!

MVP ο Βιντιγκάλ!

Ο Andre Vidigal (ΑΠΟΕΛ) έχει αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 7ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση ο Ruben Rayos (Ανόρθωση) και στην τρίτη ο Ivan Trichkovski (ΑΕΚ).

Η διεθνής εταιρεία InStat έστειλε στον ΠΑ.Σ.Π. την βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή στο InStat Index για τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο δείκτης αυτός είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

O Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ έχει λάβει βαθμολογία 358 έναντι 348 του Rayos. Σκόραρε 1 γκολ στο παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για την 7η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 0-3. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε 2 τελικές προσπάθειες ενώ έδωσε 50 πάσες με ποσοστό ευστοχίας 88%. Έβγαλε 4 σέντρες ενώ έδωσε επίσης μια πάσα κλειδί με ακρίβεια. Επανέκτησε 5 φορές την μπάλα και 2 φορές στο αντίπαλο μισό του γηπέδου. Διεκδίκησε την μπάλα 22 φορές κερδίζοντας την τις 13 ενώ βγήκε νικητής και στις 2 εναέριες μονομαχίες που είχε. Πραγματοποίησε 8 ντρίμπλες και 6 τάκλιν στον αγώνα, ενώ έκλεψε 7 φορές την μπάλα και μάζεψε 5 φορές διεκδικήσιμη μπάλα.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Unicars και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Η Unicars στηρίζει διαρκώς και με συνέπεια τον Κυπριακό αθλητισμό συμβάλλοντας στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών και στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top