ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Παίζει σοβαρά για τον ΑΠΟΕΛ ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ – Εκθέτει τον Δώνη ο Κολοβός»!

«Παίζει σοβαρά για τον ΑΠΟΕΛ ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ – Εκθέτει τον Δώνη ο Κολοβός»!

Ποιοι θα “κοπούν” στον ΠΑΟΚ, γιατί έρχεται ο μάνατζερ του Μαρτίνς, οι σχέσεις Παντελίδη-Φετφατζίδη, ο Κολοβός που εκθέτει κόσμο και άλλες πολλές Φήμες.

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

*Στο Κορωπί δεν ξέρουμε πόσο θα πορευτούμε με τον παλιό προπονητής. Όποιος διαβάσει πίσω από τις λέξεις θα διαπιστώσει ότι η ομάδα του Δώνη δεν τραβάει. Είναι η πρώτη φορά που ο κόουτς μπαίνει ευθέως στο κάδρο της κριτικής. Όχι μόνον από τα ΜΜΕ, αλλά και από τον κόσμο και φυσικά από διοικητικά στελέχη. Με το επιχείρημα ότι έχουν λυθεί τα οικονομικά προβλήματα, γίνονται στην ώρα τους οι πληρωμές, ανανεώθηκαν βασικά συμβόλαια, έφυγε ο Νταμπίζας, άρα ποιος φταίει. (SPORTDAY)

*Καλό ήταν που έπαιξαν δυνατά στο Αγρίνιο οι παίκτες του Ολυπιακού, αλλά σίγουρα όχι έξυπνο που πήραν τρεις κίτρινες στο β΄ημίχρονο (Ομάρ, Καμαρά. Σουντανί), με το σκορ ήδη διαμορφωμένο στο 3-0… Μάλιστα, του Καμαρά ήταν η τρίτη στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος κι έτσι είναι πλέον στο όριο. Οι δε λύσεις στη μεσαία γραμμή δεν είναι και… πολλές, με τον Μπενζιά σαν να μην υπολογίζεται. (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

*Οτιδήποτε αφορά αγορά, η έστω δαπάνη, δεν προβλέπεται τον Ιανουάριο για τον Παναθηναϊκό. Ελεύθεροι ή δανεικοί. Αυτό δεν αλλάζει. Εκεί ίσως να υπάρξει διάθεση υπέρβασης (ειδικά μετά τη μείωση του ποσοστού φορολογίας), αλλά ποσό που θα πάει σε άλλη ομάδα δεν προβλέπεται. Γι’ αυτό και του Γιάννου -οποίος btw έρχεται σαν τρελός- δύσκολα θα προχωρήσει τώρα. Και το καλοκαίρι, μην ξεχνιόμαστε, υπάρχει και Μπεργκ… (SPORTIME)

*Πότε πρόλαβε και «δέθηκε» πια τόσο πολύ με τον προπονητή Σάββα Παντελίδη ο Μανούσος, για να του αφιερώσει το γκολ μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι; Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον Ατρόμητο και σχολιάζονται από μερικούς Περιστεριώτες. (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

*Ο Δώνης είναι πολύ πιεσμένος και το βγάζει στην καθημερινότητα της ομάδας. «Φωνάζει» από μακριά. Και επίσης, αν ήμουν εγώ στη θέση του, σίγουρα δεν θα αισθανόμουν βολικά διαβάζοντας πως ο αγαπημένος του Ρόκα στην ΑΕΚ Λάρνακας, Ιμάνολ Ιντιάκεθ, έλυσε χθες αιφνιδιαστικά τη συνεργασία του. Ναι, «παίζει» σοβαρά για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά οι συγκυρίες είναι τέτοιες που δεν θέλει πολύ για να «παίξουν» με το μυαλό ενός πιεσμένου προπονητή. (SPORTIME)

*Η σχέση του Σάββα Παντελίδη με τον Γιάννη Φετφατζίδη πέρασε από διάφορα στάδια. Από τα πιο… ψυχρά πέρασε σε αυστηρά επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο ο «Φέτφα» ανανέωσε επί ημερών του Πειραιώτη τεχνικού. Εν πάσει περιπτώσει, ο χαφ των «κιτρινόμαυρων» είχε λόγους να θέλει το γκολ κόντρα στον Ατρόμητο. Τελικά, το κυνήγησε και το πέτυχε, δίνοντας σημαντικό βαθμό στην ομάδα του. Όσοι γνωρίζουν τη σχέση των δύο, αντιλαμβάνονται και τη διπλή σημασία του τέρματος. (METROSPORT)

*Νέες αφίξεις είναι πιθανό να προκύψουν το προσεχές διάστημα στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ. Ο Ίλια Ίβιτς θέλει να αλλάξει αρκετά πράγματα στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας γύρω από τα μεταγραφικά και μαθαίνω πως είναι πιθανό αυτό να προκύψει και μέσω της στελέχωσης των συνεργατών του με νέα πρόσωπα. Ήδη πάντως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κάνει επαφές πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν ένα σχετικό πόστο και να ενισχύσουν το μεταγραφικό τιμ της ΑΕΚ. (LIVESPORT)

*Πάλι η Αταλάντα θα έχει απεσταλμένο αύριο στο Καραϊσκάκη. Κι επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ιταλική ομάδα στέλνει κατάσκοπο στο σπίτι του Ολυμπιακού σε κάποιο σημαντικό παιχνίδι, πάει να πει ότι κάποιον θα έχει τσεκάρει και βλέπει και ξαναβλέπει. (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

*Δεν είναι μυστικό, ειδικά για τους παίκτες που είτε δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους πως μπορούν να προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ, είτε δεν έχουν καταφέρει να επανέλθουν μετά από επίπονους τραυματισμούς. Είναι γεγονός πως στον ΠΑΟΚ επικρατεί προβληματισμός τόσο για τον Στοχ που δεν έχει πείσει όσο και για τον Βέρνμπλουμ που συμπληρώνει αισίως ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα «βαριά» συμβόλαια και οι προσαρμογές που αναέφερε ο Μπράνο, προφανώς είναι και για τους δύο προαναφερόμενους παίκτες. (METROSPORT)

*Ένα από τα αρκετά ερωτηματικά που έθεταν ακόμη και στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, αφορούσε και τον Δημήτρη Κολοβό. Που απλώς όσο χρησιμοποιείται εκθέτει τον Γιώργο Δώνη που τον εμπιστεύεται διαρκώς. Κατά σατανική σύμπτωση από δικό του τραγικό λάθος ξεκίνησε η αντεπίθεση του Βόλου που έφερε το πέναλτι και φυσικά στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε αφού ήταν πάλι τραγικός. (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

*Στην Τουρκία συνεχίζουν να συντηρούν το θέμα περί ενδιαφέροντος της Γαλατασαράι για τον Κώστα Τσιμίκα. Σχεδόν καθημερινά γράφουν τόσο για τη Γαλατά όσο και για τη Φενέρμπαχτσε. Ο «Τσίμι» με τη σεζόν που κάνει είναι βέβαιο πως θα αναγκάσει αρκετούς συλλόγους να ασχοληθούν μαζί του. Πάντως η Τουρκία δεν είναι προορισμός που «τρελαίνει» και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει στο μυαλό του καν το ενδεχόμενο να φύγει από τον Ολυμπιακό. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

*Ο Κώστας Αποστολάκης αναμένεται να αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στην Λαμία αντί του τιμωρημένου Γιόχανσον. Ο νεαρός μπακ όποτε έχει αγωνιστεί φέτος έχει καλή απόδοση, έχει σαφή βελτίωση σε σχέση με πέρυσι και αναμένεται να πάρει την θέση του Σουηδού μπακ στο ερχόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Ο Αποστολάκης είναι ένας από τους παίκτες, που λήγουν τα συμβόλαιά τους το ερχόμενο καλοκαίρι και πρόκειται να κληθεί με στόχο να το ανανεώσει. (Η ΠΡΑΣΙΝΗ)

*Παιχνίδια μυαλού δίπλα και να λείπει ο Λιβάγια; Αδύνατον! Ο Καρέρα είναι απόλυτα ενήμερος για την… ιδιαιτερότητα του Κροάτη. Δεν ίδρωσε το αυτί του. Στη Σπαρτάκ δεν δίστασε να πετάξει στη δεύτερη ομάδα τον κάπτεν Γκλουσάκοβ επειδή δεν ανεχόταν τα καπρίτσια του. Δεν λέω πως θα το κάνει με τον Μάρκο. Σίγουρα, όμως, δεν είναι ούτε Χιμένεθ, ούτε και… ξενοδόχος απλώς για check in. (SPORTIME)

*Οι μαρτυρίες των ανθρώπων στα Σπάτα ανέφεραν χθες πως έχει μπρίο και ζωντάνια, χαρακτηριστικά που παρέπεμπαν στον Ισπανό τεχνικό, με τον οποίο η ΑΕΚ έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου. Έλεγαν δε πως δείχνει μία καλύτερη εκδοχή του Χιμένεθ. (LIVESPORT)

*Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να δει να φεύγουν από την Τούμπα μεσούσης της περιόδου ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Δημήτρης Λημνιός. Στην παρούσα φάση, με τον ρόλο που έχουν στην ομάδα, είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθούν. Προφανώς, αυτή η θέση του Φερέιρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στη στάση του επίσημου ΠΑΟΚ αν τελικά φτάσουν δελεαστικές προτάσεις για τους δύο παίκτες. (METROSPORT)

*Στη γύρα για τερματοφύλακα φαίνεται πως έχει βγει η Λάρισα, αφού ο Αλέξης Κούγιας βλέπει το έργο… Ντέλετιτς να ξαναπαίζεται, με πρωταγωνιστή τη φορά αυτή τον τερματοφύλακα Κρίστινσον. Ο Ισλανδός δεν έχει βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο, κερδίζει διαρκώς χρόνο και δείχνει πως κάνει ότι μπορεί στην πραγματικότητα για να βρει κάποιο άλλο συμβόλαιο. Ο Βελλίδης είναι stand by πάντως και έτοιμος να υπογράψει μόλις του κάνει σινιάλο ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ που θέλει να προσθέσει μία πίεση παραπάνω στον Κρίστινσον. (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

*Μην προσπερνάτε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μποζένικ. Μπορεί να λένε στη Ζίλινα ότι πουλάνε τον Ρόμπερτ με 5 εκατ. ευρώ, αλλά στην πατρίδα του έχει άκρες ο Μίχελ για να κάνει μεταγραφή στο σωστό ποσό. Με τις ευλογίες το, άλλωστε, προέκυψε το «φλερτ» του ΠΑΟΚ με τον Μποζένικ. Ακόμα και αν δεν γίνει η μεταγραφή, οι Σλοβάκοι θα ‘χουν υποχρέωση στον συμπατριώτη τους. (SPORTDAY)

*Στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται αύριο το βράδυ ο εκπρόσωπος του Πέδρο Μαρτίνς. Ο ατζέντης του Πορτογάλου τεχνικού έχει έρθει στην Ελλάδα σε όλα τα παιχνίδια και το ίδιο θα κάνει και τώρα στον «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα. Η παρουσία του μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, αφού αυτήν την περίοδο εκείνο που προέχει στο λιμάνι είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

*Δεν θα είναι εύκολο να ληφθεί απόφαση για βασικό σέντερ-φορ-γκολτζή στον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο διότι είναι δύσκολο να βρεθεί έτοιμος φορ με κασέ μέχρι 250.000 ευρώ, αλλά και διότι θα πρέπει όλοι να είναι βέβαιοι πως θα είναι ικανότερος του Μακέντα. Και ο Ιταλός, παρότι έχει χάσει αρκετά γκολ και εφέτος, έχει σκοράρει και έχει κερδίσει πέναλτι στα ντέρμπι (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός) και κάνει πολλές δουλειές εντός γηπέδου… (LIVESPORT)

*Κατά την προσεχή Δευτέρα βλέπω τον Βαλμπουενά να γυρίζει από τη Γαλλία στο Ρέντη, όπου πήγε για την νέα θλάση του. Και να παίζει πριν τις διακοπές των γιορτών μόνο σε μεγάλη ανάγκη με τη Λάρισα ή, το πιθανότερο στο Βόλο. Που δεν το βλέπω, αλλά τέλος πάντων, σε μεγάλη ανάγκη… (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)

*Η είδηση του «γάμου» του Μάσιμο Καρέρα με την ΑΕΚ, όπως ήταν απολύτως λογικό σήκωσε… σκόνη (και) στην Ιταλία. Μάλιστα προκάλεσε έντονη κινητοποίηση στην ιταλική πιάτσα των agents. Βλέπετε, αρκετοί συμπατριώτες – μάνατζερ του 55χρονου τεχνικού της Ένωσης, έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Όχι μόνο για την καθιερωμένα συχαρίκια, αλλά και για να προτείνουν παίκτες εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, συνδυάζοντας έτσι το τερπνόν μετά του ωφελίμου. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top