Ο Μπεσάτ ίσως ΒΟΗΘΟΥΣΕ περισσότερο…

Ο Μπεσάτ ίσως ΒΟΗΘΟΥΣΕ περισσότερο…

Όπως γράψαμε και το πρωί, παρών στο ψεσινό δείπνο που παρέθεσε σε όλα τα μέλη της οικογένειας της Λεμεσιανής ομάδας ο Πρόεδρος Νίκος Κίρζης, ήταν και ο Γάλλος Βενσάντ Μπεσάτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πάει ΠΑΝΤΟΥ ο Μπεσάτ!

Είχε τεθεί εκτός πλάνων αρχές Σεπτεμβρίου, για να μπορέσουν να εγγράψουν τον Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Παραμένει κανονικά στο μισθολόγιο της ομάδας και θα προσπαθήσει να βρει ομάδα τον Γενάρη, για να μην μείνει ανενεργός.

Εκ των γεγονότων, ίσως να τους έδιδε περισσότερες βοήθειες ο Μπεσάτ, αν τελικά δεν τον διέγραφαν από το ρόστερ.

«Θυσιάστηκε» για τον συμπατριώτη του Ρομπέρζ, ο οποίος είναι συνεχώς τραυματίας από τότε που επέστρεψε στις κανονικές δραστηριότητες της ομάδας.

Αγωνίστηκε μόλις σε δύο αγώνες, με τον Ολυμπιακό (6/10) και με τον Εθνικό (19/10).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE