ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αφαίρεσε τη ζωή του κολλητού του και θέλησε να βγει και ήρωας- Απίστευτη ανατροπή

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αφαίρεσε τη ζωή του κολλητού του και θέλησε να βγει και ήρωας- Απίστευτη ανατροπή

Κινητοποίηση υπήρξε την περασμένη βδομάδα (5-6/12) στα κατεχόμενα μετά από πληροφορία που λήφθηκε πως ο 25χρονος Halil Karakız είχε πέσει στη θάλασσα της Κερύνεια και η τύχη του αγνοείτο.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Τελικά μετά από δύο μέρες ερευνών η σορός του εντοπίστηκε και όλοι θεωρούσαν ότι πρόκειται για κάποιο ατύχημα, αφού και ο καλύτερος του φίλος, δήλωνε πως έχασε την ισορροπία του και έπεσε, ενώ και ο ίδιος ο 21χρονος, είχε πέσει στη θάλασσα για να τον σώσει, όπως ισχυριζόταν.

Φαίνεται όμως πως υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή, αφού μετά την νεκροψία στη σορό του 25χρονου Halil αποδείχθηκε ότι ο θάνατός του προήλθε από χτύπημα στο κεφάλι που προκλήθηκε από βαρύ αντικείμενο, με τις υποψίες να στρέφονται στον καλύτερο του φίλο, τον 21χρονο Arif Gökçek.

Στην κατάθεση του ο 21χρονος δήλωνε αθώος και μάλιστα εξηγούσε πως το μελανιασμένο του μάτι, ήταν απόρροια του τραυματισμού σε βράχια στην προσπάθεια του να σώσει τον 25χρονο φίλο του.

Ισχυριζόταν μάλιστα πως ο 25χρονος Halil αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και του είχε εκφράσει το τελευταίο διάστημα, την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως μεταδίδεται οι δύο νέοι ήταν κολλητοί φίλοι από την ηλικία των 10 ετών και φαίνεται πως πριν συμβεί το «κακό» με τη δολοφονία τελικά του 25χρονου, είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Μετά τις εντατικές έρευνες και ανακρίσεις ο 21χρονος «έσπασε» στην ανάκριση και ομολόγησε το έγκλημα με λεγόμενο «δικαστήριο» να ανανεώνει την κράτησή του για άλλες 8 μέρες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top