ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΝΤΟΝΟΣ ο Πετρίδης – Τα «άκουσαν» και οι ΑΠΟΕΛίστες: «Τώρα να σχολιάσω, να μην σχολιάσω; – Απαράδεκτο…»

ΕΝΤΟΝΟΣ ο Πετρίδης – Τα «άκουσαν» και οι ΑΠΟΕΛίστες: «Τώρα να σχολιάσω, να μην σχολιάσω; – Απαράδεκτο…»

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Σεβίλλη ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στην κάμερα της Cytavision.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε έντονα παράπονα προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για την προσέλευση στο γήπεδο, αναφέρθηκε στον Τόμας Ντολ ενώ τοποθετήθηκε και για την αποζημίωση του Γερμανού αλλά και τις μεταγραφές και το θέμα νέου προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Σεβίλλη: «Έχουμε προκριθεί στους 32, ας ελπίσουμε ότι θα δούμε ένα απολαυστικό παιχνίδι με αρκετά γκολ και ας παίξουν και οι δυο ομάδες ελεύθερο ποδόσφαιρο. Αναγνωρίζουμε τη δυναμική του αντιπάλου όμως και εμείς μπορούμε. Το κίνητρο είναι το κίνητρο για τους παίκτες, το οικονομικό για εμάς και ο κόσμος να δει μια καλή εμφάνιση»

Για την προσέλευση: «Τώρα να σχολιάσω, να μην σχολιάσω; Με βάζετε σε πειρασμό… Είναι αποδεκτό για τους οργανωμένους για τους δικούς τους λόγους να απέχουν αλλά για όλους τους υπόλοιπους που έρχονταν τα προηγούμενα χρόνια είναι απαράδεκτο. Οι διάφορες δικαιολογίες που βρίσκουν για μένα δεν υπάρχουν. Ο ΑΠΟΕΛ είναι κάθε χρόνο σχεδόν στους ομίλους, με 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα, είναι μια από τις δύο πιο πετυχημένες ομάδες στην Ευρώπη σε Κύπρο αλλά και Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να έρθουν για τον τάδε προπονητή, για τον τάδε πρόεδρο αλλά για την ομάδα τους. Ας έρθουν τουλάχιστον να χειροκροτήσουν για την πρόκριση στους «32». Κάναμε τις προσπάθειές μας για την Κάρτα. Ίσως να έπαιξε ρόλο ο κορεσμός…»

Για τον Ντολ και το νέο προπονητή: «Ο άνθρωπος προσπάθησε, μας έβαλε στους ομίλους αλλά δεν βλέπαμε βελτίωση. Είμαστε στο ψάξιμο για προπονητή. Θα έχω με τον κ. Τέτι περίπου 40 ονόματα προπονητών. Δεν έχουμε κάνει καμία λεπτομερή μελέτη, από αύριο θα ξεκινήσουμε. Δεν έχουμε θέσει χρονοδιάγραμμα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο Λούκα Χατζηλούκα. Έχουμε χρόνο μπροστά μας να κάνουμε μια σωστή επιλογή»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top