ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απάντηση Γιαννιώτα για τα περί Ανόρθωσης και το τηλεφώνημα Κετσπάγια – Τι είπε για Απόλλωνα, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ομόνοια…

Απάντηση Γιαννιώτα για τα περί Ανόρθωσης και το τηλεφώνημα Κετσπάγια – Τι είπε για Απόλλωνα, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ομόνοια…

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ήταν το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένος στην εβδομαδιαία αθλητική τηλεοπτική εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα».

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τη Λεμεσό: «Περνώ πολύ ωραία, χωρίς να υποβαθμίσω την Λευκωσία, αλλά έχει ωραίους τόπους και η Λεμεσός».

Για την Ευρωπαϊκή πορεία του Απόλλωνα: «Αν είχαμε μία πιο εύκολη κλήρωση θα μιλούσαμε διαφορετικά. Κάναμε καλά παιχνίδια απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες. Αν είχαμε βατή κλήρωση τώρα θα είχαμε δύο ομάδες στην Ευρώπη. Σ’ αυτό το επίπεδο το λάθος στοιχίζει».

Για το πρώτο του πέρασμα από την Κύπρο: «Πήρα ένα ξεπέταγμα, ήταν λες και ήμουνα άλλος παίκτης. Μετά τη Κύπρο ένιωθα ότι μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα. Στον ΑΠΟΕΛ ήταν δύσκολα στην αρχή γιατί μείναμε πίσω στη βαθμολογία και εγώ ήρθα τον Ιανουάριο. Ένιωσα ένα ξεπέταγμα με τον Τιμούρ, δεν ξανά ένιωσα έτσι πράγμα. Μου είπε μπες μέσα και δείξε ποιος είσαι. Ήταν φοβερό».

Για την πορεία του Απόλλωνα: «Χάσαμε τη ψυχολογία μας και ήταν αυτό που μας επηρέασε αρνητικά. Έπρεπε να κερδίζαμε οπωσδήποτε και αυτό μας έφερνε δυσκολίες. Αυτό θεωρώ ότι έχει ξεπεραστεί. Ο Σωφρόνης ξανά γύρισε, ξέρει καλύτερα απ’ όλους την ομάδα. Αφήσαμε τα κακά στο παρελθόν».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Φέτος δυνάμωσαν κι άλλες ομάδες. Η Ομόνοια είναι πολύ δυνατή και εμείς ερχόμαστε. Η Ανόρθωση επίσης είναι δυνατή. Το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική».

Για το πώς ένιωσε όταν αντιμετώπισε ως αντίπαλος το ΑΠΟΕΛ: «Περίεργα και άσχημα. Το ποδόσφαιρο είναι πλέον επαγγελματικό και μόλις μπεις στο γήπεδο ξεχνάς τα πάντα».

Για το καλοκαίρι και την μεταγραφή του στον Απόλλωνα: «Υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον από το ΑΠΟΕΛ να επιστρέψω. Αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτά. Ήταν απλά κουβέντα που τελείωσε πολύ νωρίς, δεν θα το έλεγα ακριβώς πρόταση. Ήρθε η πρόταση από τον Απόλλωνα και όλα τελείωσαν».

Για το ΑΠΟΕΛ – Βασιλεία: «Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να περάσει αρκεί να δει σοβαρά τα παιχνίδια. Έχει αυτό το DNA ο ΑΠΟΕΛ».

Για τον Απόλλωνα και τις διαφορές με τον ΑΠΟΕΛ: «Μιλάμε για τον Απόλλωνα, δεν υπάρχουν πολλές διαφορές με τον ΑΠΟΕΛ. Μπάλα δεν παίζει η ιστορία αλλά οι ποδοσφαιριστές».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο παιχνίδι και έπρεπε να αποδείξουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο. Ήμασταν διαβασμένοι και γι’ αυτό κερδίσαμε. Δεν πετάμε στα σύννεφα, πήραμε απλά τρεις βαθμούς. Βάλαμε τις βάσεις για να βρεθούμε εκεί που πρέπει να είμαστε»

Για τα κοινά των Κετσπάγια και Αυγουστή: «Είναι το πάθος και η θέληση για νίκη. Από τους προπονητές που τους ακούς ακόμη και με 30.000 κόσμο».

Για τον Σάλαϊ: «Βλέπω πολλά κοινά με τον Νικόλα Ιωάννου γιατί τους έζησα και τους δυο. Στην αρχή ήρθε μαγκωμένος αλλά τώρα βρήκε και την αυτοπεποίθηση του».

Για τον Παπουλή: «Η ποιότητα του είναι μεγάλη και είναι πάντα μέσα στα γκολ. Είναι σημαία για τον Απόλλωνα».

Για τον Τιμούρ: «Ήταν περίεργο γιατί φώναζε σε άλλους ενώ παλιά φώναζε και σε εμένα. Με βοήθησε πολύ και τον σέβομαι όσο λίγους στο ποδόσφαιρο».

Για το καλοκαίρι και την Ανόρθωση: «Με πήρε ο Κετσπάγια μου είπε πως με θέλει, αλλά τελικά είχα την πρόταση του Απόλλωνα και προτίμησα να έρθω εδώ».

Για αυτά που γράφτηκαν για Ανόρθωση τον Γενάρη: «Τα είδα και αναρωτήθηκα, μα είναι δυνατόν».

Για τις στατικές φάσεις: «Τις δουλεύουμε όπως όλα τα σημεία».

Για την απουσία των οργανωμένων: «Λείπουν οι οργανωμένοι πάρα πολύ. Όταν είσαι κουρασμένος η ώθηση τους σε βοηθά. Δεν παίζουμε μπάλα για να παίζουμε μεταξύ αλλά για τον κόσμο».

Για το αν η Ομόνοια μπορεί για το πρωτάθλημα: «Μπορεί να το διεκδικήσει και να φθάσει μέχρι το τέλος. Πολύ πιο δυνατή η Ομόνοια, έχει μεγάλη θέληση για το πρωτάθλημα».

Για το που του αρέσει να παίζει περισσότερο: «Δεν έχω θέμα, έχω συνηθίσει από πιτσιρικάς να παίζω δεξιά αλλά μπορώ και αριστερά».

Για την ΑΕΛ: «Μου βγάζει αδυναμίες και είναι τρανταχτές. Είναι το σύνολο, δεν ξεχωρίζεις κάποιους παίκτες. Το Απόλλων – ΑΕΛ δεν είναι σαν το ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια. Ίσως να κάνω και λάθος όμως».

Για την ΕΝΠ: «Ανταγωνιστική ομάδα. Με τις αδυναμίες της, αλλά είναι καλά δουλεμένη ομάδα».

Για το ποιος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Κύπρο: «Αυτή τη στιγμή παίζουμε εμείς καλό ποδόσφαιρο. Βάζουμε πολλά γκολ και κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Η Ομόνοια παίζει καλά και Ανόρθωση το ίδιο».

Για τους στόχους του: «Αποτελεί κίνητρο το εξωτερικό. Ο πρώτος μας στόχος ήταν η Ευρώπη, δεν το καταφέραμε αλλά έχουμε άλλους δύο και ήμαστε μέσα σ’ αυτούς».

Για το ποιούς ποδοσφαιριστές έχειε ξεχωρίσει: «Έχει πολύ καλούς παίκτες στην Κύπρο. Ο Ράγιος είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που χειρίζεται την μπάλα, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κάνουν την διαφορά. Ο Γκαλίτσιος έλειπε από την άμυνα της Ανόρθωση και έμοιαζε κάπως».

Για την Εθνική Ελλάδος: «Είναι ύψιστη τιμή για μένα και το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί. Ο καινούριος προπονητής μελέτησε την Εθνική μας και έχει κάποιο πλάνο. Είδε παιχνίδια προτού έρθει στην ομάδα».

Για το τι φταίει και δεν έκανε καριέρα στους μεγάλους στην Ελλάδα: «Καλή ερώτηση. Συγκυρίες νομίζω. Κάποιοι τραυματισμοί σε πάνε λίγο πίσω, προπονητές, κάποιος άλλος μπορεί να πάρει τη θέση. Δεν το σκέφτομαι. Έχω τις καλύτερες εμπειρίες από την Βαγιαδολίδ, παίζαμε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο. Πολύ φαντασία στην Ισπανία».

Για το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει: «Αυτό με την Ρόζενμποργκ ήταν σαν ένα ηφαίστειο και μόλις μπήκα στο γήπεδο εξερράγη. Δεν θα μπορούσα να επιλέξω όμως, θα ήθελα κάποιος άλλος να μου πει τη γνώμη του».

Διαβάστε επίσης: 

Αυγουστή για όλους και όλα – Τι είπε για Απόλλωνα, παίκτες, ενίσχυση, μάχη του τίτλου και το ΑΠΟΕΛ-Βασιλεία

Τα παιχνίδια της μοίρας – Το ντεμπούτο στον Απόλλωνα και ο χαμός της μητέρας του… (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top