ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγουστή για όλους και όλα – Τι είπε για Απόλλωνα, παίκτες, ενίσχυση, μάχη του τίτλου και το ΑΠΟΕΛ-Βασιλεία

Αυγουστή για όλους και όλα – Τι είπε για Απόλλωνα, παίκτες, ενίσχυση, μάχη του τίτλου και το ΑΠΟΕΛ-Βασιλεία

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στην εβδομαδιαία αθλητική εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα».

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το που κρίθηκε ο αγώνας με την Ανόρθωση είπε: Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό. Ήταν παιχνίδι τακτικής με τις δύο ομάδες να είναι πολύ προσεκτικές. Διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι.  Καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ. Η Ανόρθωση είχε μια μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 για να αλλάξει όλο το παιχνίδι. Μετά πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ και εκεί πιστεύω κρίθηκε. Στην θέση που βρισκόμαστε κάθε παιχνίδι μετρά διπλά.

Για την αντεπίθεση που κάνει η ομάδα είπε: Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Αυτό που έρχεται με την Πάφο ειδικά είναι πολύ σημαντικό για μας.  Παίζουμε με μια καλή ομάδα που έχει τους δικούς τους στόχους και κάνει τη δική της προσπάθεια για να ανέβει βαθμολογικά. Πρέπει να δώσουμε πολλές δυνάμεις και να προσπαθήσουμε για να πάρουμε τη νίκη.

Για την σύγκρουση των Σάσα Μάρκοβιτς και Βαχίντ Σελίμοβιτς που κτύπησαν στο κεφάλι αν ανησύχησε είπε: Εκείνη την στιγμή σίγουρα όλοι ανησυχήσαμε. Αρχικά φάνηκε πως είχαν κάτι σοβαρό. Ευτυχώς στη συνέχεια μπόρεσαν να αγωνιστούν και είχαν μάλιστα εξαιρετική απόδοση. Μας βοήθησαν πάρα πολύ. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια στο Κολόσσι.

Για τι έλειπε στον Απόλλωνα μετά την επιστροφή του είπε: Το μόνο έλειπε ήταν η αυτοπεποίθηση. Φέραμε μια ηρεμία που έλειπε στην ομάδα. Είμαστε αρκετά μακριά ακόμη. Το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δύσκολο για όλες τις ομάδες. Έχουν δυναμώσει όλες. Έχει μικρύνει η διαφορά από τις πιο μικρές και εύκολα μπορούν να χαθούν βαθμοί.  Για να πάρεις τρεις βαθμούς πρέπει να δώσεις πολλά στον αγωνιστικό χώρο. Ευχαριστώ τον κόσμο που σιγά-σιγά πιστεύει την ομάδα.

Για την ποιότητα του ρόστερ και την κριτική που δέχθηκε ότι δεν έγιναν σωστές επιλογές το καλοκαίρι είπε: Ένας λόγος που επέστρεψα ήταν αυτός. Είδα κάποια δημοσιεύματα ότι το υλικό δεν ήταν καλό. Τότε δεν γνώριζα ότι θα επέστρεφα. Είναι πρώτο λόγος αυτός γιατί πιστεύω πολύ σε αυτό το ρόστερ. Σίγουρα κάποιοι παίχτες δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, ενώ κάποιοι έθεσαν μόνοι τους τον εαυτό τους εκτός ομάδας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιοι δεν προσφέρουν. Η ομάδα θέλει ηρεμία μέχρι το τέλος.

Για τις δηλώσεις του Παπουλή ότι οι παίχτες παίζουν και για τον προπονητή τους είπε: Ο Φώτης είναι ο αρχηγός της ομάδας. Είναι σημαντικό πως όλοι μαζί κατάφεραν και άλλαξαν την κατάσταση στην ομάδα. Ο Φώτης ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε αυτή την αλλαγή. Δεν μπορούσε ν’ αλλάξει κανείς την κατάσταση εκτός από μας. Πρέπει να σέβεσαι όλους όσους είναι στα αποδυτήρια.

Για τη μάχη του τίτλου είπε: Και οι μικρές ομάδες έχουν βελτιωθεί. Όλες οι ομάδες είναι μέσα στο παιχνίδι. Αυτό είναι το καλό στο φετινό πρωτάθλημα. Χάνονται πολλοί βαθμοί και δίνει τη δυνατότητα να αλλάξει η κατάσταση. Αυτό μας έδωσε και την ελπίδα μετά το σερί που κάναμε.

Για την ενίσχυση τον Ιανουάριο: Μια θέση στον α’ κατάλογο σίγουρα θα ενισχυθούμε. Μετά το παιχνίδι με την Πάφο θα παρθούν κάποιες αποφάσεις. Όταν επιστρέψουν όλοι μετά την διακοπή θα δούμε έναν διαφορετικό Απόλλωνα.

Για το διάστημα που ήταν τον κράτησε μακριά από τον πάγκο του Απόλλωνα, όταν έφυγε μετά τον αποκλεισμό από την Αϊντχόφεν: Σαράντα μέρες που ήμουνα μακριά από την ομάδα με βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν είχα πίεση και είχα την ηρεμία μου. Βλέπεις σίγουρα κάποια πράγματα πιο καθαρά. Δεν είναι ντροπή να πεις ότι είδες τα λάθη σου και τα διορθώνεις.

Για την επιστροφή του και τις επιλογές του: Μ’ αρέσει πολύ να δουλεύω με αυτούς που δεν παίζουν. Γι αυτό ήταν έτοιμοι και μετά τους τραυματισμούς μπήκαν και βοήθησαν. Ο γυμναστής έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.   Ήξερα τους παίχτες όταν επέστρεψα. Έτσι ήταν πιο εύκολο για μένα να βρω ρυθμό για να γίνουμε ξανά ομάδα. Δεν μετάνιωσα ποτέ που επέστρεψα.

Για Γιαννιώτα και όσα λέγονται ότι αποχωρεί είπε: Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τοποθετηθώ. Ήρθε και βοήθησε πολύ την ομάδα. Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίχτης. Δεν υπάρχει ούτε  1% να φύγει από το Κολόσσι.

Για την άνοδο Παπουλή είπε: Πριν υπήρχε πίεση και δεν είχε καθαρό μιαλό. Τώρα βλέπεται παίζει κάθετα και έχει πάρει αυτοπεποίθηση

Για Ρομπέρζ είπε: Περιμένουμε και μεις τους γιατρούς για να ξέρουμε που βρίσκεται

Για την κλήρωση του ΑΠΟΕΛ που τον έφερε αντιμέτωπο με την Βασιλεία είπε: Σίγουρα έχει πιθανότητες το ΑΠΟΕΛ. Έχει αρκετή ταχύτητα. Μην συγκρίνεται την Βασιλεία του τότε με το τώρα. Δεν ξέρεις πώς να τους αντιμετωπίσεις. Σίγουρα έχει τις πιθανότητες του και του ευχόμαστε το καλύτερο.

Στο καταληκτικό του σχόλιο για το πρωτάθλημα είπε: Σημαντικό είναι που κάναμε αυτό το βήμα. Πρέπει να ξεπεράσουμε την Πάφο. Με την επιστροφή της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας το πρωτάθλημα έχει πάρει άλλο χρώμα. Ειδικά αυτές οι ομάδες έφεραν και αρκετό κόσμο στα γήπεδα. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.

Διαβάστε επίσης: 

Τα παιχνίδια της μοίρας – Το ντεμπούτο στον Απόλλωνα και ο χαμός της μητέρας του… (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top