Aπειλούν με ΑΠΟΧΗ οι επιτηρητές του Τσιρείου…

Aπειλούν με ΑΠΟΧΗ οι επιτηρητές του Τσιρείου…

Οι επιτηρητές του Τσιρείου Σταδίου απειλούν να μην πάνε στη δουλειά τους το προσεχές Σάββατο, για τον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ, επειδή είναι απλήρωτοι.

Βάσει της ενημέρωσης που έχει η ιστοσελίδα μας, αρκετοί επιτηρητές (stewards), έχουν να λαμβάνουν δεδουλευμένα τους τελευταίους μήνες.

Είναι όμως κι άλλοι που είναι πληρωμένοι κανονικά, αλλά για σκοπούς συμπαράστασης στους συναδέλφους τους, δεν θα πάνε στη δουλειά τους.

Βεβαίως υπάρχουν ακόμα 4 μέρες, πριν το παιχνίδι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Αν δοθούν κάποια λεφτά στους επιτηρητές, τελικά θα πάνε κανονικά στο Τσίρειο να δουλέψουν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Με την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε τη Δευτέρα η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση πολιτογραφήσεων που ξεκίνησε με αφορμή ρεπορτάζ του δικτύου Αλ Τζαζίρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE