ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τρεις σημαντικές διακρίσεις για τη Red Wolf Digital Group στα Cyprus Digital Marketing Awards 2019

Τρεις σημαντικές διακρίσεις για τη Red Wolf Digital Group στα Cyprus Digital Marketing Awards 2019

Τρία ακόμη βραβεία ήρθαν να προστεθούν στην πλούσια γκάμα βραβεύσεων της Red Wolf Digital Group, αυτή τη φορά από τα Cyprus Digital Marketing Awards 2019, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, στο Filoxenia Conference Center.

Σε μια λαμπερή βραδιά, ανάμεσα σε περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, αναδείχθηκαν και επιβραβευτήκαν οι σημαντικότερες τάσεις και οι πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες Digital Marketing. Η Red Wolf μέσα σε ένα υψηλού επιπέδου ανταγωνιστικό περιβάλλον κατάφερε να ξεχωρίσει με τη δραστηριοποίησή της στον τομέα του Digital Marketing στην Κύπρο δίνοντας έτσι την υπόσχεση για συνέχιση του έργου της στοχεύοντας ακόμη ψηλότερα.
Ο κ. Κώστας Ντάλτας, Γενικός Διευθυντής της Red Wolf Digital Group με δήλωσή του εκφράζει τις ευχαριστίες του σε αυτό τον νέο θεσμό βραβεύσεων της Κύπρου ο οποίο προωθεί και επιβραβεύει τον καινοτόμο τομέα του Digital Marketing που φαίνεται πως αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι του μέλλοντός μας. «Η Red Wolf Digital Group απέδειξε για ακόμη μία φορά την υψηλού επιπέδου δράση και δραστηριοποίησή της στον τομέα του digital marketing στον οποίο μπορούμε να πούμε ότι πρωτοπορούμε. Αυτές οι τρεις βραβεύσεις μας γεμίζουν μεν με χαρά και ενθουσιασμό αλλά ταυτόχρονα μας κάνουν να στοχεύουμε ακόμη ψηλότερα με ποιοτική δουλειά και πάθος όπως ακριβώς εργαζόμαστε στην Red Wolf. Ευχαριστώ τα Cyprus Digital Marketing Awards 2019, τους συνεργάτες και φίλους της Red Wolf για την εμπιστοσύνη και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε αυτό το ρυθμό για ακόμη ποιοτικότερα αποτελέσματα και διακρίσεις στο μέλλον».

Συγκεκριμένα, η Red Wolf Digital Group απέσπασε δύο Silver και ένα Bronze Award:

1. Silver Award στην κατηγορία Best in Social Media Marketing, Best Social Media Strategy for Event Promotion για τον 2ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.
2. Silver Awards στην κατηγορία Best in Performance Marketing, Best Sales Campaign για τον 2ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακα - Έσπασε όλα τα ρεκόρ.
3. Bronze Awards στην κατηγορία Best in Website Presence, Best Brand/Product site ή microsite για το project Always Ayia Napa - Η διαφορετική, ψηφιακή Αγία Νάπα.

Το 2019 κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Red Wolf Digital Group με μία μεγάλη συγκομιδή 18 βραβείων και διακρίσεων σε Κύπρο και Ελλάδα.
Sports Μarketing Awards 2019


1. Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορια Ατομικά Αθλήματα
2. Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία Kids/Youth/Grassroots
3. Aσημένιο Βραβείο στην Κατηγορία Digital & Social Media
4. Aσημένιο Βραβείο στην Κατηγορία Αθλητικός Τουρισμός
5. Ασημένιο Βραβείο στην Κατηγορία Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ερασιτεχνικού/Μαζικού Αθλητισμού/Ακαδημίες
6. Ασημένιο Βραβείο στην Κατηγορία Running & Living Well
7. Ασημένιο Βραβείο στην Κατηγορία Mobile Fan Experience
8. Xάλκινο Βραβείο στην Κατηγορία CSR Programme

Cyprus Tourism Awards 2019
1. Το project Always Ayia Napa για το rebranding του τουριστικού προϊόντος της Αγίας Νάπας, το οποίο ανέθεσε ο Δήμος Αγίας Νάπας στη Red Wolf Digital Group και την W2Strategy απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Branding.
2. H διαφημιστική εκστρατεία για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Integrated Advertising Campaign.
3. Επιπλέον, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας απέσπασε το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Sports & Adventure.

Carob Awards 2019
1. Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Κατασκευή Website για το project Always Ayia Napa.
2. Χάλκινο Βραβείο στην ίδια κατηγορία για τον 2ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

Cyprus Responsible Business Awards 2019
1. Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Συνεργασία Επιχείρησης-ΜΚΟ για τη στήριξη και τη συνεργασία με τον οργανισμό Let's Do It Cyprus.
2. Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Αριστεία στη Συνεργασία, Έρανοι, Φιλανθρωπικές Δραστηριότητες για τον 2ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.
3. Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Πολιτισμός/Αθλητισμός για τον 2ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top