Έλενα Ακρίτα συνεχίζει για τον Μάρκο Σεφερλή – «Το έργο του είναι trash, δεν το παίρνω πίσω επειδή μου ζητάει 100 χιλιάρικα»

Έλενα Ακρίτα συνεχίζει για τον Μάρκο Σεφερλή – «Το έργο του είναι trash, δεν το παίρνω πίσω επειδή μου ζητάει 100 χιλιάρικα»

«Όταν υπάρχει μια γυναίκα που φοράει μπικίνι κι έχει περισσότερα κιλά, δεν θα την κάνω νούμερο στο Δελφινάριο».

Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε το βράδυ της Τρίτης στα “Μεσάνυχτα” την Έλενα Ακρίτα, η οποία απάντησε ακόμα μία φορά για τον Μάρκο Σεφερλή. Όπως η ίδια εξήγησε ξανά, δεν προσέβαλε τον γνωστό ηθοποιό στο κείμενό της, αλλά το έργο του, το οποίο χαρακτήρισε και πάλι “trash”.

«Έκανα κριτική στη δουλειά του. Εγώ δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, τώρα έμαθα ότι έχει και γυναίκα και παιδί και απ’ όλα τα καλά του θεού, αλλά εγώ κρίνω τη δουλειά του. Η δουλειά του είναι trash. Η δουλειά του, το έργο που παράγει είναι trash. Δεν σημαίνει ότι είναι ο ίδιος trash, είναι το έργο. Αυτό δεν το παίρνω πίσω επειδή μου ζητάει 100 χιλιάρικα. Εγώ τα λογάκια μου τα είπα και δεν τα παίρνω πίσω. Αν είναι να πληρώσω γι’ αυτό ή όχι, θα το ξέρουμε την άνοιξη», είπε αρχικά η Έλενα Ακρίτα.

«Όταν υπάρχει μια γυναίκα που φοράει μπικίνι κι έχει περισσότερα κιλά, δεν θα την κάνω νούμερο στο Δελφινάριο, θα την προστατέψω γιατί έχει δικαίωμα και στην παραλία να είναι και μπικίνι να φοράει και τον ποπό της να μας δείχνει και ότι γουστάρει. Σε όποιον δεν αρέσει να φύγει εκείνος από την παραλία και να πάει στη μπανιέρα του να κάνει μπάνιο. Ευπαθείς κοινωνικές ομάδες έχουν υποφέρει τόσο πολύ από μία κάκιστα εννοούμενη σάτιρα.

Μου λες ότι το δικό μου κείμενο ήταν επιθετικό… Πόσο πιο επιθετικό από το να ανεβαίνεις και να κάνεις μια καρικατούρα ενός γκέι ανθρώπου, ενός παχύσαρκου ανθρώπου, ενός πιο κοντού; Πώς; Η γνώμη μου θα είναι αυτή που είναι, δεν μπορώ να την αλλάξω. Στο κείμενό μου δεν υπάρχει καμία προσβολή στο πρόσωπο, το έργο του είναι αυτό που κρίνω», είπε η Έλενα Ακρίτα.

Πηγή: zappit.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE