ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύκολα κι απλά Γιουνάιτεντ και Σίτι, στα πέναλτι η Λέστερ!

Εύκολα κι απλά Γιουνάιτεντ και Σίτι, στα πέναλτι η Λέστερ!

Χωρίς ιδιαίτερο κόπο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι πήραν όπως αναμενόταν το εισιτήριο για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του League Cup, καθώς δεν γινόταν να συναντήσουν δυσκολίες κόντρα σε Κόλτσεστερ και Όξφορντ αντίστοιχα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν εντός έδρας με 3-0 αν και δυσκολεύτηκαν πολύ στο πρώτο ημίχρονο, μένοντας στο 0-0. Ο Ράσφορντ στο 51’ άνοιξε το σκορ, ενώ με αυτογκόλ ο Τζάκσον πέντε λεπτά αργότερα, τέλειωσε το όποιο ενδιαφέρον στο ματς. Το όνομά του στους σκόρερ έβαλε και ο Μαρσιάλ στο 61’ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ανάλογο εύκολο έργο και η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα που επικράτησε εκτός έδρας 3-1. Ο Ζοάο Κανσέλο στο 22’ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Τέιλορ των γηπεδούχων ισοφάρισε σε 1-1. Ωστόσο, ο Στέρλινγκ στο 50’ και το 70’ «έσβησε» τα όνειρα της Όξφορντ για έκπληξη.

Τέλος, στα πέναλτι οδηγήθηκε η ματσάρα ανάμεσα στην Έβερτον και τη Λέστερ, με τις «αλεπούδες» να παίρνουν τελικά την πρόκριση στα πέναλτι. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με τους Μάντισον (26’) και Έβανς (29’), οι Ντέιβις και Μπέινς οδήγησαν την πρόκριση στα πέναλτι. Παρά το γεγονός ότι ο Μάντισον αστόχησε στο πρώτο πέναλτι των φιλοξενούμενων, το ίδιο έκαναν οι Τοσούν και Μπέινς για τους γηπεδούχους, με τους Τσίλγουελ, Ρικάρντο Περέιρα, Γκρέι και Βάρντι να είναι αλάνθαστοι και να δίνουν την πρόκριση στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

Υπενθυμίζεται ότι το καρέ των ημιτελικών συμπληρώνεται από την Άστον Βίλα που νίκησε την U23 της Λίβερπουλ με 5-0.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top