LIFESTYLE

Νικητής X- Factor: O Γιάννης Γρόσης

Νικητής X- Factor: O  Γιάννης Γρόσης

Μετά από 13 αποχωρήσεις, αξέχαστες ερμηνείες, αμέτρητες διαφωνίες και πολλά απρόοπτα φτάσαμε στον μεγάλο νικητή την Τετάρτη στον τελικό του X-Factor (19/12)

Οι AC2, ο Γιάννης Γρόσης και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας έδωσαν το 100% στον μεγάλο τελικό για να καταφέρουν να πείσουν το κοινό και να πάρουν την ψήφο του.

Ο Χρήστος Μάστορας και ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν οι μέντορες που είδαν τους παίκτες τους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό για το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και το “χρυσό” συμβόλαιο με την εταιρεία Panik Records.

Στο δεύτερο και τελευταίο μέρος του τελικού πέρασαν οι Γιάννης Γρόσης και Δημήτρης Παπατσάκωνας.

Ο Γιάννης Γρόσης, λοιπόν, και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας βγήκαν ξανά στη σκηνή με δικές τους επιλογές τραγουδιών και γι’ ακόμα μία φορά μάγεψαν κοινό και κριτές. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η τελευταία ψηφοφορία του κοινού, προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φετινού X Factor.

Τρεις μήνες, λοιπόν, μετά την πρεμιέρα, το X Factor έριξε αυλαία με τον Γιάννη Γρόση να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής.

Πηγή: zappit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top