Διακοπή σημαίνει ανασύνταξη!

Διακοπή σημαίνει ανασύνταξη!

Μόνο ευεργετική μπορεί να είναι η διακοπή στον ΑΠΟΕΛ, καθώς θα κλείσουν πολλές εκκρεμότητες, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία για ανασύνταξη.

Το πιο κύριο, είναι ότι θα βρεθεί ο προπονητής που θα μπορέσει να «κρατήσει» τα αποδυτήρια και να φέρει ξανά στην ομάδα τον παλιό καλό της εαυτό. Είναι φανερό πως κάτι δεν… δουλεύει σωστά στους γαλαζοκίτρινους, και ο νέος τεχνικός θα έχει πολλή δουλειά. Εκτός από αυτό θα πρέπει να τονώσει και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, δείχνουν κουρασμένοι, με κακή ψυχολογία και αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Η διακοπή έρχεται στο καλύτερο σημείο για τους γαλαζοκίτρινους. Θα μπορέσουν να πάρουν ανάσες, ενώ παράλληλα, να δουν τι γίνεται λάθος.

Αν και το ρόστερ έχει ποιότητα και πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, δεν διαχειρίζεται σωστά ενώ παίκτες – βαρόμετρα, δεν αποδίδουν καθόλου. Όλα αυτά, πρέπει να βελτιωθούν και να αλλάξουν στον ΑΠΟΕΛ, αν θέλει να κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

Η μεγάλη σημασία της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε κρίσιμα ζητήματα της ευρωπαϊκής ατζέντας, όπως η Διεύρυνση, υπογραμμίστηκε κατά τις σημερινές συνομιλίες που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Μολδαβίας κα Μάγια Σάντου, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE