ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλοπ: «Όλοι είναι εναντίον μας – Ποιος νοιάζεται για τους βαθμούς από τώρα;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλοπ: «Όλοι είναι εναντίον μας – Ποιος νοιάζεται για τους βαθμούς από τώρα;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιούργκεν Κλοπ επαίνεσε τους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν για να πάρουν τη νίκη με την Γουλβς και έστειλε το μήνυμα πως περιμένουν άλλες 19 μάχες τους κόκκινους.

Η Λίβερπουλ μετράει 18 νίκες και 1 ισοπαλία στη φετινή Premier League που την έχουν φέρει στο +13 από την δεύτερη Λέστερ και στο +14 από την Μάντσεστερ Σίτι έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να εφησυχάσει τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε μετά το 1-0 επί της Γουλβς για το μεγάλο αβαντάζ που έχει αποκτήσει η ομάδα του έχοντας διανύσει τη μισή διαδρομή στη φετινή Premier League και βρήκε την ευκαιρία όχι μόνο να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για τα όσα έχουν πετύχει μέσα στο 2019 αλλά και να τους προειδοποιήσει για τη δύσκολη συνέχεια που έχουν μπροστά τους.

«Η σεζόν 2019-20 δεν έχει τελειώσει ακόμα. Είμαστε στα μισά της διαδρομής. Και τα επόμενα 19 παιχνίδια θα είναι σαν αυτό με την Γουλβς. Η κάθε ομάδα θα παλέψει με όλα όσα έχει στη διάθεσή της και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Ποιός νοιάζεται για τους βαθμούς τον Δεκέμβριο;», είπε αρχικά ο τεχνικός των κόκκινων, και συμπλήρωσε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος για αυτά που έχουν πετύχει οι ποδοσφαιριστές μου. Θεέ μου, τι εμφάνιση έκαναν σήμερα οι Λαλάνα και Βαϊνάλντουμ».

Όσον αφορά στη αναμέτρηση κόντρα στην Γουλβς, που βρήκε τους κόκκινους να υποφέρουν στο τελευταίο ημίωρο μέχρι να πάρουν το τρίποντο, ο Κλοπ είπε: «Η Γουλβς είναι μία πολύ καλή ομάδα, ήταν πολύ επιθετικοί και άγριοι απέναντί μας.

Φαντάζομαι τι θα ειπώθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Όλοι είναι εναντίον μας οπότε θα πρέπει να παλέψουμε. Αμυνθήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο.

Φαντάζομαι πως ο Νούνο δεν θα είναι ικανοποιημένος με το VAR ως προς τη διαδικασία και όχι με τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top