ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη «ΓΚΑΦΑ» από Ελλάδα – Σύγχιση ΑΕΛ με Απόλλωνα Λεμεσού, ελέω Άρη Θεσσαλονίκης

Μεγάλη «ΓΚΑΦΑ» από Ελλάδα – Σύγχιση ΑΕΛ με Απόλλωνα Λεμεσού, ελέω Άρη Θεσσαλονίκης

Η ιστοσελίδα www.gazzetta.gr σε αφιέρωμα της το απόγευμα της Τρίτης (31-12-2019), κάνοντας απολογισμό του 2019 για τον Άρη Θεσσαλονίκης, κάνοντας αναφορά για την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου αντιμετώπισε την ΑΕΛ στον β΄ προκριματικό γύρο το περασμένο καλοκαίρι, λανθασμένα αναφέρει πως ο αντίπαλος ήταν ο Απόλλωνας Λεμεσού.

Στο κεφάλαιο «Η ευρωπαϊκή λάμψη» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Άρης φώτισε τον εαυτό του περισσότερο απ’ όσο έπρεπε, θαμπώθηκε από τη λάμψη της παρουσίας στην προκριματική φάση του EuropaLeague, εστίασε στο μεγάλο στοίχημα της πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης (σ. σ. σενάριο το οποίο θα άλλαζε και τα οικονομικά δεδομένα σε περίπτωση υλοποίησής του) κι έτσι δεν εστίασε στις σοβαρές αγωνιστικές ατέλειες οι οποίες φάνηκαν από τα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού. Ακόμη όμως και από τα πρώτα επίσημα. Στον 2ο προκριματικό γύρο του EuropaLeague και μετά το στείρο (0-0) του πρώτου αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η πρόκριση εξασφαλίστηκε στον δεύτερο αγώνα (1/8/2019) στην Κύπρο αλλά εμπεριείχε έντονη πίεση…»

Στο κεφάλαιο «Το «έγκλημα» στο Μόλντε και το… παρ’ ολίγον θαύμα» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ασχέτως της αδυναμίας του Απόλλωνα Λεμεσού στο σκοράρισμα, τα προειδοποιητικά καμπανάκια για τον Άρη είχαν ηχήσει από τους δύο συγκεκριμένους αγώνες και τελικώς προκάλεσαν εκκωφαντικό ήχο στον πρώτο αγώνα με τη Μόλντε στον 3ο προκριματικό γύρο του EuropaLeague. Η βαριά ήττα με 3-0 ήταν συνέπεια της τραγικής αμυντικής λειτουργίας και ουσιαστικά άφησε ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του δεύτερου αγώνα στη Θεσσαλονίκη ανήμερα της 15ης του Αυγούστου. Η ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα ισοδυναμούσε με θαύμα. Κι όμως, ο Άρης το άγγιξε, αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει…»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top