ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
Αναλυτικά:
«Ο Π.Ο.ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Προπονητή Γιώργο Κοσμά. Ο Λευτέρης Ελευθερίου θα είναι ο Βοηθός Προπονητής και ο Παναγιώτης Κιτρου γυμναστής. Ο Βαρνάβας Τορναρη Προπονητής Τερματοφυλάκων.
Ευχαριστούμε τον Προπονητή Τάκη Δαυίδ και Γιώργη Ταύρου που όταν καλέστηκαν να βοηθήσουν την Ομάδα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Ήδη το προπονητικό τημ έπιασε δουλειά και μαζί με την Διοίκηση μελετούν διάφορους παίκτες για ενίσχυση της Ομάδας.
Καλούμε τον κόσμο όπως συνεχίσει να είναι δίπλα στην Ομάδα. Ευχόμαστε σε όλο τον Κόσμο καλό νέο έτος, υγεία και προσωπική ευτυχία στον καθένα».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις