ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ώρα αποδείξεων για Απόλλων και Ομόνοια στην πρώτη ματσάρα του 2020 – Οι αμφίβολοι και η… σίγουρη αλλαγή

Ώρα αποδείξεων για Απόλλων και Ομόνοια στην πρώτη ματσάρα του 2020 – Οι αμφίβολοι και η… σίγουρη αλλαγή

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του 2020 θα γίνει στο Τσίρειο. Απόλλων και Ομόνοια υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι ενώ Σωφρόνης Αυγουστή και Χένινγκ Μπεργκ καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (4/1 – 19:00).

Θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή ο Σωφρόνης

Από την μια ο γηπεδούχος Απόλλωνας προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες και θέλει να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση του απέναντι σε μια Ομόνοια που είναι στην κορυφή.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή γνωρίζει πως μια ενδεχόμενη νίκη απέναντι στην Ομόνοια θα αλλάξει κι άλλο τα δεδομένα στα ψηλά και θα προσδώσει νέα δυναμική στην ομάδα της Λεμεσού.

Στα αγωνιστικά Ενσούε, Χάμπος, Γκακπέ και Γιούστε είναι αμφίβολοι ενώ ο Φακούντο Περέιρα είναι διαθέσιμος. Οι τέσσερις αμφίβολοι θα κάνουν αγώνα δρόμου μέχρι την τελευταία στιγμή για να προλάβουν το ντέρμπι και ανάλογα θα φτιάξει και την ενδεκάδα ο Αυγουστή.

Με μια σίγουρη αλλαγή και… Χριστοφή ο Μπεργκ

Στον αντίποδα η Ομόνοια πάει στο Τσίρειο με την… αύρα της κορυφής και θέλει να παραμείνει εκεί. Το πρώτο ματς του 2020 κόντρα στον Απόλλωνα και μάλιστα στο Τσίρειο είναι ακόμη ένα κρας τεστ για την ομάδα του Μπεργκ.

Οι πράσινοι με νίκη θα κόψουν την φόρα στον Απόλλωνα και θα συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους.

Στην αποστολή της Ομόνοιας συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Χριστοφή ενώ ο Μπεργκ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λούφτνερ λόγω τιμωρίας. Την θέση του στην ενδεκάδα πλάι στον Λανγκ αναμένεται να πάρει ο Χούμποτσαν.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ουζόχο (τραυματίας), Παναγή (τραυματίας), Παναγιώτου (τραυματίας), Λούφτνερ (τρεις κίτρινες κάρτες), Λοΐζου (ίωση), Περέιρα, Χαραλάμπους και Νικολάου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top