ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΝΕΑ αρχή της ΑΕΚ και η… ΣΥΝΕΧΕΙΑ του Ολυμπιακού!

Η ΝΕΑ αρχή της ΑΕΚ και η… ΣΥΝΕΧΕΙΑ του Ολυμπιακού!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (4/1-19:00) στην «Αρένα» για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την πρώτη του 2020, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους.

Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους, φαίνεται να… μπαίνει σε μια σειρά καθώς ανακοίνωσε και τεχνικό διευθυντή, αλλά και βοηθό προπονητή. Αυτό, δείχνει, πως η ΑΕΚ με τη νέα χρονιά θέλει να ξεκινήσει την αντεπίθεση της, και να βρει ξανά τον παλιό καλός της εαυτό. Η διακοπή ήταν ωφέλιμη για την ομάδα της Λάρνακας, παίρνοντας ανάσες οι παίκτες, γεμίζοντας μπαταρίες. Η ηρεμία επέστρεψε, και πλέον το μόνο που μένει είναι η ΑΕΚ να επιστρέψει στις νίκες,  κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού, απέναντι στην Ομόνοια, για την 14η και τελευταία αγωνιστική του 2019, ηττήθηκε. Έχει δύσκολο έργο μπροστά της, παρόλα αυτά η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους είναι έτοιμη για τη… νέα αρχή.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν θέλει να κάνει νέα αρχή αλλά να συνεχίσει την εκπληκτική του πορεία. Πάει στη Λάρνακα, με σκοπό να παίξει το ποδόσφαιρο του, και να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου με μία νίκη φτάνει την ομάδα της Λάρνακας στου 18 βαθμούς, και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Οι μαυροπράσινοι, μπορεί να έχασαν με 3-0 την τελευταία αγωνιστική από τη Νέα Σαλαμίνα, στο Μακάρειο, ωστόσο, έχουν δείξει πως είναι ένα συμπαγές και πολύ καλά οργανωμένο σύνολο. Έτσι, στόχος είναι το τρίποντο μέσα στην «Αρένα», για να κάνει ποδαρικό στο 2020 με το δεξί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top