Διπλή ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ για τον παίκτη της Νέας Σαλαμίνας και… άμεση κίνηση από «Πούρσα»

Διπλή ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ για τον παίκτη της Νέας Σαλαμίνας και… άμεση κίνηση από «Πούρσα»

Μόλις στο 8ο λεπτό, ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη του αλλαγή στο παιχνίδι με τον Εθνικό, αφού τραυματίστηκε ο Φουστάρ και στη θέση του πέρασε ο Ντελγκάδο.

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» στάθηκε διπλά άτυχος, αφού στο γκολ των φιλοξενούμενων που πέτυχε ο Ίλια Μαρκόφσκι με σουτ, η μπάλα κόντραρε πάνω του πριν καταλήξει στα δίχτυα του Κίσσα για το 0-1.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

Στην κοινή βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου και Λιθουανίας, καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας τους εντός της ΕΕ, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Λιθουανίας κ. Γκιτάνας Ναουσέντα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE