ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», τότε… ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!

Αν «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», τότε… ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!

Στο ντεμπούτο του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, οι γαλαζοκίτρινοι, επέστρεψαν στις νίκες με… εκκωφαντικό τρόπο απέναντι στην ΕΝΠ (4-0), αλλά πάνω από όλα, δείχνουν να γίνονται ξανά ομάδα.

Ο Νορβηγός, δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα. Φαίνεται πως «τόνωσε» την ψυχολογίας της ομάδας, και… έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά. Από την πρώτη μέρα, υπογράμμισε πως του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό έκανε η ομάδα του κόντρα στην ΕΝΠ.

Επιθετικό, ορθολογικό και «μεστό» παιχνίδι. Βέβαια, ήταν το πρώτο του ματς στον πάγκο, ωστόσο, τα πρώτα δείγματα δουλειάς του, παίρνουν θετικό πρόσημο. Ο Ινγκεμπρίγκτσεν, έχει δύσκολο έργο, αλλά αν όπως λένε, «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», τότε ο ΑΠΟΕΛ, μαζί του, επέστρεψε για τα καλά.

Πολλά τα κέρδη για τους γαλαζοκιτρίνους απέναντι στην ομάδα του Παραλιμνίου. Εκτός από την τρομερή εμφάνιση του Εφραίμ, ο Πάβλοβιτς πέτυχε δύο γκολ και έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, φτάνοντας στα 5. Ο Ντε Βινσέντι, με το τέρμα που έβαλε, είναι μια ευκαιρία να πάρει ξανά τα πάνω του και να βρει και αυτός τον παλιό καλό του εαυτό.

Το πιο μεγάλο κέρδος όμως, είναι πως οι παίκτες έδειχναν να κατανοούν, να «αφουγκράζονται» και να πράττουν αυτά που θέλει ο προπονητής τους. Έδειξαν ένα συμπαγές σύνολο. Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Απαιτητική, δύσκολη και πολλά παιχνίδια περιλαμβάνει η συνέχεια για τον ΑΠΟΕΛ, όμως, αν κάνει τέτοιες εμφανίσεις, έχει ακόμα πολλά να πάρει. Tην Τετάρτη (8/1), έρχεται ακόμα ένα «τεστ» για τους γαλαζοκίτρινους, κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, για την εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top