ΚΥΠΡΟΣ

Τουρνουά Αγίας Νάπας: «Όταν θα ΄χουμε πια προκριθεί»

Τουρνουά Αγίας Νάπας: «Όταν θα ΄χουμε πια προκριθεί»

«Το βράδυ, το βραδάκι όταν θα ‘χουμε πια προκριθεί…». Αυτό το σύνθημα δονεί την Αγία Νάπα από το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς μία – μία οι 141 ομάδες που περνάνε στη φάση των νοκ άουτ έστηναν τρελό πάρτι για να γιορτάσουν την πρόκριση και φυσικά άλλη μια μέρα στην «αποστολή της χρονιάς».

Τα πιτσιρίκια τρελαίνονται όχι μόνο για τις νίκες αλλά για την παράταση της παραμονής στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ. Και άλλον έναν απογευματινό περίπατο με την παρέα στην Αγία Νάπα.

Το 15ο διεθνές Τουρνουά Αγίας Νάπας εισέρχεται τη Μεγάλη Δευτέρα στη φάση των νοκ άουτ για παιδιά γεννηθέντα από το 2002 έως το 2008, ενώ ολοκληρώνονται οι Όμιλοι στο 2001 και ξεκινούν τα ματς στο 1999 και στο 2000. 

Χιλιάδες επισκέπτες…

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του ΚΟΑ, η πρόεδρος του οποίου κα Κλέα Χατζηστεφάνου – Παπαέλληνα, βρέθηκε την Κυριακή στα γήπεδα. Υπό την αιγίδα τους έχουν θέση το Τουρνουά η ΚΟΠ και ο Δήμος Αγίας Νάπας. Το μεσημέρι πέρασε και ο Υπουργός Γεωργίας κ. Νίκος Κουγιάλης.

Μεγάλοι χορηγοί είναι ο ΚΟΤ, η Σχολή ΠΑΣΚΑΛ και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, ενώ στηρίζουν ο ΠΑΣΠ, η ΠΟΑΠ και ο Σύνδεσμος Προπονητών. Πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν και την Κυριακή στα γήπεδα. Μεταξύ τους ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και ο Μαρίνος Σατσιάς, για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους.

Χιλιάδες κόσμου πέρασαν από τα γήπεδα την Κυριακή, καθώς η μέρα στην Αγία Νάπα έμοιαζε σαν να βρισκόμαστε στην αιχμή της τουριστικής περιόδου, λόγω των επισκεπτών.

Βοήθησε και ο εξαιρετικός, ηλιόλουστος καιρός.

407 παιχνίδια

Μετά από 390 παιχνίδια που έγιναν το Σαββατοκύριακο στις ηλικίες από 2002 έως 2008, συνολικά 141 ομάδες διασφάλισαν την παραμονή στην Αγία Νάπα τουλάχιστον για μια ημέρα ακόμα, ενώ 119 ομάδες πήραν το δρόμο της επιστροφής.

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας θα γίνουν αγώνες μπαράζ στις ηλικίες του 2003 και 2007 ώστε να σχηματιστεί φάση των «16», πλην των ηλικία του 2004, 2005 και 2006 όπου τα νοκ άουτ ξεκινούν από τους «32».

Οι κληρώσεις έγιναν αργά το απόγευμα της Κυριακή σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας, με τις ομάδες να χωρίζονται σε «δυνατές» και «αδύνατες», αναλόγως της επίδοσής τους στον Όμιλο. Άλλα 17 παιχνίδια έγιναν την Κυριακή στην ηλικία του 2001 που συνεχίζεται τη Μεγάλη Δευτέρα. Συνολικά έγιναν 407 παιχνίδια σε ένα διήμερο, χάρη στις προσπάθειες 90 διαιτητών και άλλων τόσων εθελοντών!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top