Του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο μετά τη μεταγραφή στην Μπάγερν!

Του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο μετά τη μεταγραφή στην Μπάγερν!

Η Σάλκε αποφάσισε να «τιμωρήσει» τον Αλεξάντερ Νίμπελ για την ανακοίνωση της μετακίνησής του στην Μπάγερν Μονάχου το προσεχές καλοκαίρι, αφαιρώντας του το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Οι «βασιλικοί μπλε» θα χάσουν τον τερματοφύλακά τους που θα μετακινηθεί στο Μόναχο τους επόμενους μήνες και το γεγονός πως η μεταγραφή επισημοποιήθηκε από τώρα, φαίνεται ότι ενόχλησε την ομάδα στην οποία ο Νίμπελ θα παραμείνει μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Παρά το γεγονός πως ούτως ή άλλως έμενε ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του, στη Σάλκε αποφάσισαν ότι πλέον δεν τους αντιπροσωπεύει ανάμεσα στα μέλη του ρόστερ και του αφαίρεσαν το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE