ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έγινε η νεκροτομή επί της σορού της 48χρονης που πέθανε αιφνιδίως –Δεν καταγγέλθηκε ιατρική αμέλεια

Έγινε η νεκροτομή επί της σορού της 48χρονης που πέθανε αιφνιδίως –Δεν καταγγέλθηκε ιατρική αμέλεια

Οι ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να αναδείξουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 48χρονης γυναίκας που «έσβησε» αιφνιδίως τη Δευτέρα (06/01) στην Πάφο.

Η ιατροδικαστής της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα, κατά τη διενέργεια της νεκροτομής την Τρίτη (08/01), έλαβε σχετικά δείγματα από τη σορό της άτυχης γυναίκας από το Νεπάλ και θα αναμένει τα αποτελέσματα των σχετικών εξετάσεων πριν καταγράψει τους ακριβείς λόγους που οδήγησαν στον θάνατό της.

Πάντως, πληροφορίες που δόθηκαν από οικεία πρόσωπα της θανούσας, κάνουν λόγο για άτομο με ιατρικό ιστορικό (αρτηριακή υπέρταση και διαβήτη).

Επιπλέον, αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι δεν έχει γίνει καταγγελία στην Αστυνομία για ιατρική αμέλεια σε ό,τι αφορά την περίπτωση της θανούσας.

Εδώ να σημειωθεί ότι την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας.

Βέβαια, ανεξάρτητα απ΄ αυτό ο ΟΚΥΠΥ διέταξε έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες χειρίστηκε το περιστατικό από τους θεράποντες ιατρούς του δημοσίου.

Θυμίζουμε πως η γυναίκα ζούσε και εργαζόταν σε σπίτι ηλικιωμένου στον Κάθηκα της Πάφου, όταν την Κυριακή 05/01, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πάφου από συγγενείς του ηλικιωμένου που φρόντιζέ, με δυνατούς πόνους.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τους γιατρούς της βάρδιας και ακολούθως της δόθηκε εξιτήριο.

Μάλιστα, στην κοπέλα δόθηκε και συνταγογραφημένη φαρμακευτική αγωγή και την παρέπεμψαν στον προσωπικό της γιατρό.

Την επόμενη μέρα (06/01), η 48χρονη είχε φρικτούς πόνους και οι οικείοι της κάλεσαν ασθενοφόρο, ωστόσο άφησε την τελευταία της πνοή καθ΄ οδόν προς το Νοσοκομείο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top