ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ουσία είναι ΜΙΑ για Ζελάγια!

Η ουσία είναι ΜΙΑ για Ζελάγια!

Δίδουν και παίρνουν τα ρεπορτάζ, για τα ποσά που προσφέρει η ομάδα Νταμάκ της Σαουδικής Αραβίας, για τα… πόδια του Εμίλιο Ζελάγια.

Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι οι Άραβες, ποτέ δεν έκαναν βελτιωμένη πρόταση στον Απόλλωνα. Πρόσφεραν από την αρχή 500 χιλιάδες δολάρια (430 χιλιάδες ευρώ) και 800 χιλιάδες ευρώ για ενάμισι χρόνο στον ίδιο τον παίχτη.

Η ουσία για τον Αργεντινό επιθετικό είναι μία. Ότι θέλει σαν τρελός να πάει να παίξει στην Σαουδική Αραβία, όχι γιατί από μικρός ήταν οπαδός της Νταμάκ, αλλά επειδή δεν θέλει να χάσει ένα τόσο «μυθικό» ποσό, ευρισκόμενος στο 32ο προς το 33ο έτος της ηλικίας του.

Από τις σημερινές τοποθετήσεις των Φανούρη Κωνσταντίνου, Σωφρόνη Αυγουστή, στη συνέντευξη τύπου, συμπεράναμε ότι δεν μπορούν να τον κρατήσουν με τίποτε στο Κολόσσι.

Για τη διοίκηση η απόφαση παραχώρησης του μοιάζει με… δίκοπο μαχαίρι. Οικονομικά είναι σούπερ deal, αλλά αγωνιστικά αν δεν βρουν παίχτη που θα τον αντικαταστήσει επάξια, θα δεχθούν κριτική από τον κόσμο. Ειδικά αν η ομάδα, δεν υλοποιήσει τους στόχους της τον προσεχή Μάιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι χώρες που συμμετείχαν σήμερα στην Υπουργική Σύνοδο για το μεταναστευτικό και το ζήτημα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top