ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Θλίψη στην Ανόρθωση για την Νίκη Γεωργίου – «Έχασε την ‘μάχη’ με την επάρατη νόσο»

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Θλίψη στην Ανόρθωση για την Νίκη Γεωργίου – «Έχασε την ‘μάχη’ με την επάρατη νόσο»

Η Ανόρθωση με ανακοίνωση της εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον χαμό της Νίκης Γεωργίου, συζύγου του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας , Νικόλα Γεωργίου (από το Λιοπέτρι).

Αναλυτικά:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Νικόλα Γεωργίου (από το Λιοπέτρι) και στην οικογένεια του, για το χαμό της γυναίκας του, Νίκης Γεωργίου, η οποία έχασε την «μάχη» με την επάρατη νόσο.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 14:30 στο Λιοπέτρι.

Αιωνία της η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.