ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ – ΘΑΝΑΤΟΣ 24ΧΡΟΝΗΣ: Έγινε η νεκροτομή –Είχε εξεταστεί πριν από έναν χρόνο στην Ελλάδα

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ – ΘΑΝΑΤΟΣ 24ΧΡΟΝΗΣ: Έγινε η νεκροτομή –Είχε εξεταστεί πριν από έναν χρόνο στην Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (10/01) η νεκροτομή επί της σορού της 24χρονης, η οποία απεβίωσε αιφνιδίως την Πέμπτη (09/01) το μεσημέρι στο Παραλίμνι.

Η ιατροδικαστής της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα πριν καταλήξει στα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης κοπέλας θα περιμένει να δει και τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η κα Παπέττα κατά τη διάρκεια της νεκροτομής έλαβε σχετικά δείγματα για τη διενέργεια των προαναφερθεισών εξετάσεων.

Να σημειωθεί ότι η 24χρονη Ελλαδίτισσα είχε έρθει στην Κύπρο με τον σύντροφό της πριν από περίπου τρεις μήνες για σκοπούς επαγγελματικής αποκατάστασης.

Η κατάστασή της
Δεν είχε εμφανή θέματα υγείας . Όπως αναφέρθηκε από οικεία της πρόσωπα στην Αστυνομία, πριν από έναν χρόνο είχε εξεταστεί από γιατρό στην Ελλάδα, καθώς είχε αρρυθμίες. Βέβαια, ελλείψει του πορίσματος της νεκροτομής (εκκρεμούν ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, όπως σημειώσαμε) δεν μπορεί να γίνει κάποιος συσχετισμός.

Είχε ειδοποιήσει τη θεία της
Η άτυχη κοπέλα την Πέμπτη (09/01) το πρωί ήταν μόνη στο σπίτι, καθώς ο σύντροφός της είχε αποχωρήσει για να μεταβεί στο χώρο εργασίας του. Γύρω στις 12:30 η 24χρονη ενημέρωση την θεία της πως είχε έντονη αδιαθεσία. Τότε η θεία μαζί με τον θείο της μετέβηκαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας για να τη βοηθήσουν.

Η τελευταία δεν ανταποκρινόταν όταν της κτυπούσαν την πόρτα με αποτέλεσμα να την σπάσουν. Εν συνεχεία αντίκρισαν την κοπέλα σε λιπόθυμη κατάσταση.

Ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την 24χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.

Όπως έγινε γνωστό από την Πέμπτη (09/01) η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top