ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»! Έπρεπε ήδη να… «ΕΠΑΙΖΕ» ή να το ΖΗΤΟΥΣΑΝ

«Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»! Έπρεπε ήδη να… «ΕΠΑΙΖΕ» ή να το ΖΗΤΟΥΣΑΝ

Εδώ και μερικές ώρες παρατηρούμε ότι δύο μεγάλες ομάδες για ακόμη μία φορά στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου επαναφέρουν διάφορα ζητήματα που πληγώνουν σε μεγάλο βαθμό τον βασιλιά των σπορ, το αγαπημένο άθλημα πολλών, αυτό που περιμένουμε εμείς οι φίλαθλοι, ο κόσμος γενικότερα πως και πως, να ΄ρθει η μέρα που θα κυλήσει η μπάλα στο γρασίδι, στους αγωνιστικούς χώρους, στα γήπεδα μας.

Ομόνοια και ΑΕΛ, ΑΕΛ και Ομόνοια, αναφέρονται μέσω ανακοίνωσης και επιστολής για παράγκες και οργανωμένα σχέδια, για να πλήξουν τις ομάδες τους, να καθορίσουν αποτελέσματα, μέσω των διαιτησιών που τυγχάνουν και όχι μόνο, στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας.

Μάλιστα δε, φαίνονται και οι δύο αυτές μεγάλες ομάδες αποφασισμένες να το προχωρήσουν σε UEFA και FIFA, για όσα καταγγέλνουν.

Κάτι παρόμοιο, με οργή, φωνές, τέτοια αντίδραση, ας μας επιτραπεί να το πούμε, ότι το βλέπουμε στο ποδόσφαιρο μας και δη στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας σε κάθε σεζόν, και με άλλες ομάδες, όπως  Απόλλωνα, Ανόρθωση και όχι μόνο, να λένε τα δικά τους…

Όσες φορές, όμως, είδαμε τέτοιο σκηνικό, άμεση αντίδραση από ΚΟΠ δεν προσέξαμε, κάτι που κάνει τον κόσμο να λέει ότι «δεν ιδρώνει το αυτί κανενός στο παλάτι», κάτι το οποίο φαίνεται και αυτή τη φορά αν και είμαστε μερικές ώρες πριν τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Τι εννοούμε…;  Ότι από τη στιγμή που θίγεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος και πως μεγάλες ομάδες αμφισβητούν αποτελέσματα και τη σημερινή εικόνα που έχει ο βαθμολογικός πίνακας, τότε θα έπρεπε άμεσα να υπάρξει μία διακοπή στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας, να γίνουν όλες αυτές οι απαραίτηττες ενέργειες από την ηγεσία της ΚΟΠ, για να εξεταστούν όλα αυτά που καταγγέλνονται είτε μέσω ανακοίνωσης της Ομόνοιας, είτε της επιστολής από την ΑΕΛ, για να μπορέσει να υπάρξει μία καθαρή εικόνα, μία διαφάνεια, προς τα έξω, και όχι ο κόσμος, ο κάθε φίλαθλος, να συνεχίζει να νιώθει ότι βλέπει ένα… «φιάσκο».

Θα έπρεπε, όχι μόνο οι παραπονούμενες ομάδες, αλλά και οι άλλες να ζητήσουν εάν θέλουν να λένε ότι παίζουν σε ένα καθαρό κόσμο πρωταθλήματος, να αιτηθούν της διακοπής.  Ας μην ξεχνάμε ότι αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν εκπροσώπους στις… προνομιούχες καρέκλες των διάφορων πόστων που λειτουργείται η ΚΟΠ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα έπρεπε ήδη να γινόταν, πόσο δε, μετά και τις πληροφορίες και τα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο πως η ηγεσία της Αστυνομίας έδωσε οδηγίες να εξεταστούν οι καταγγελίες της Ομόνοιας και μέσα στις επόμενες μέρες να αρχίσουν οι έρευνες.

Διαβάστε επίσης: 

Τα ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ που μας ΘΥΜΙΖΟΥΝ άλλες εποχές – Μας έχουν… ΛΕΙΨΕΙ από τα κυπριακά γήπεδα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top