Οργανωμένοι ΑΠΟΕΛ: 40ήμερο πένθος για τον Ηλία

Οργανωμένοι ΑΠΟΕΛ: 40ήμερο πένθος για τον Ηλία

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση και ενημερώνουν για το 40ήμερο πένθος προς τιμή του οπαδού , φίλου και αδελφού, Ηλία Κατσιολούδη.

Αναλυτικά:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει 40ήμερο πένθος προς τιμή του οπαδού, φίλου και αδελφού Ηλία Κατσιολούδη που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή στα 22 του χρόνια.

Ο Ηλίας μας ΠΑΛΕΨΕ με την επάρατη νόσο! Την ΚΕΡΔΙΣΕ! Γεννημένος νικητής δεν το έβαλε ΠΟΤΕ του κάτω και καθημερινά πολεμούσε! Όπως ακριβώς συνήθιζε σε κάθε δυσκολία που συναντούσε μπροστά του! Ο Ηλίας μας είναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ για την ΘΕΛΗΣΗ που είχε μέσα του και την ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ του για να αναρρώσει και να μην υποκύψει στις ύπουλες μεταστάσεις του καρκίνου.

Ότι και να πούμε αδελφέ είναι ΛΙΓΟ μπροστά στα κατορθώματά σου και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ψυχής σου. Τα λόγια στερεύουν σε τέτοιες περιπτώσεις! Εμείς, ως ΚΑΘΗΚΟΝ μας στην πολύχρονη προσφορά σου στην κερκίδα και στον σύνδεσμο, και ως ελάχιστο φόρο τιμής, καλούμε τα μέλη μας και όλους τους ΑΠΟΕΛίστες όπως τηρήσουν το 40-ΗΜΕΡΟ ΠΕΝΘΟΣ προς τιμή του Ηλία μας με μαύρη ενδυμασία στις παρουσίες μας σε όλα τα αθλήματα.

ΔΥΝΑΜΗ, ΣΤΗΡΙΞΗ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ στην οικογένεια του Ηλία μας!

Ευχαριστούμε Ηλία για αυτά που ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ..

Ευχαριστούμε Ηλία για αυτά που ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΣ..

Ευχαριστούμε Ηλία γιατί ΜΑΣ ΕΜΑΘΕΣ πώς ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ τον γ…. τον καρκίνο..

Καλό ταξίδι λεβέντη,

Κι από εκεί ψηλά να τραγουδάς πιο ΔΥΝΑΤΑ!

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE